Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › IE skandāls – zirnekļi burkā sarosījušies
Jautāts par to, kāds ir visdrošākais pārlūks, Evans bez šaubīšanās atbildēja, ka IE8. Ja kāds vēl lieto IE6 – tam esot steidzami jāatjauninās.
“Bet, ja jūs sāksiet lietot Firefox, vai kādu citu pārlūku – šis [exploits Aurora
Bet pafantazēsim, kas notiktu, ja kaut kur valsts līmenī aicinātu atteikties no Windows un sākt lietot Linux? Ir taču vēl valstis, kurās iedzīvotāji uzticas valsts iestādēm…
😀
Tāpēc es lietoju FF.
Uz maniem vecajiem dzelžiem FF ir ļoti ātrāks nekā IE, tas mudina domāt, ka bez validācijas IE sadarbībā ar Win servisiem veic vēl veselu kaudzi uzdevumu. Vai tie visi ir lietotājam draudzīgi to atliek tikai minēt.
Tāpēc es lietoju FF.
Sasmējos. Uz veca datora izdevīgāk ir IE turēt nekā fox. Neesmu mēģinajis citas alternatīvas, bet ir ātrāk atveras, stabilāk strādā pie limitētiem dzelžu resursiem. Un IE vienmēr būs vajadzīgs, lai apmeklētu MS mājaslapu.
Un vēl, visas IE lomas var piedēvēt gan operai gan ff, tas ir tikai jāmāk, bet to var izdarīt 🙂
Neviens nevienu nespiež lietot to, ko viņš nevēlas….
Īstenībā mazāk problēmu būtu tam pašam maikrosoftam, gan arī citiem pārlūku veidotājiem! Jo reāli – ko microsoft nopelna ar to ka lieto vairākums jūzeru IE??? NEKO! Tīri kautkādu feikotu slavu, ar to ka redz – šamos lieto un darās un viss visiem patīk! Tā slava nav tik nepciešama viņiem kā citiem pārlūkiem! 🙂
Vsp. ievainojamības, kuras esmu pats atradis tīri strādājot explorerī + mazbik kodēšana ir diezgan sarežģīti novēršamas! Labāk lai attīsta savu grafisko vidi, bez robiem, nekā uzņemas vēl browzera lomu! Tomēr gan firefox, opera, chrome strādā pie tā, lai aizlāpītu OS kļūdas – neļautu lietotājiem iet kaitīgās vietnēs. gan arī strādā atsevišķi no visas OS sistēmas!
Nerunā par to, ko nezini….
P.S.- atslēdzot vienu mazu servisu pašā OS Tu paralizēsi jebkuru browzeri 😀
Ja kādu interesē manas domas – exploreri, sākot ar 6 – sux. Līdz sestajam lietoju to vienā mierā, bet pēc tam… pēc tam pārgāju uz ff, jo jaunais dizains pilnīgi besīja ārā. Nu nenormāli neērts likās, tāds uz galējiem čaiņikiem orientēts. Par regulārajām drošības problēmām i nerunāšu. Jāatzīstas, neesmu iemēģinājis ne opera, ne chrome, ne citas alternatīvas, jo ff pilnīgi apmierina un visvairāk ar iespēju bloķēt reklāmas un apnicīgos flashus…
P.S.- atslēdzot vienu mazu servisu pašā OS Tu paralizēsi jebkuru browzeri 😀
kādu servisu, piemēram ?
ff arī man 🙂 patīk – pierasts un nesagādā nekādas redzamas problēmas. Jap lēnāks paliek ar katru jaunu versiju, bet ja netiek nekad aiztaisīts normāli strādā… vismaz man .
Uz maniem vecajiem dzelžiem FF ir ļoti ātrāks nekā IE, tas mudina domāt, ka bez validācijas IE sadarbībā ar Win servisiem veic vēl veselu kaudzi uzdevumu. Vai tie visi ir lietotājam draudzīgi to atliek tikai minēt.
Tāpēc es lietoju FF.
Sasmējos. Uz veca datora izdevīgāk ir IE turēt nekā fox. Neesmu mēģinajis citas alternatīvas, bet ir ātrāk atveras, stabilāk strādā pie limitētiem dzelžu resursiem. Un IE vienmēr būs vajadzīgs, lai apmeklētu MS mājaslapu.
Un vēl, visas IE lomas var piedēvēt gan operai gan ff, tas ir tikai jāmāk, bet to var izdarīt 🙂
Neviens nevienu nespiež lietot to, ko viņš nevēlas….
Pilnīgi veltīga ironija! Es runāju par reālām, taustāmām lietām (šobrīd rakstu no šī “vecā dzelža”, tu – par empīrisku pieņēmumu. Manuprāt, labākais risinājums vecam datoram ir XP ar noņemtu (pilnībā) IE un tā vietā FF. Man tas strādā labi (labāk kā ar IE pavisam noteikti). Par IE8 nerunāsim, tas vispār ir pārpratums!
fakts kā tāds… IE ir sūds!!!!! to vajadzētu jau windovā nodefinēt kā pagaidu pārlūku, ar kuru var ieiet netā, kautko apskatīt.. un viss!!! 🙂 Tā vietā nepieciešams lejuplādēt FireFox, Opera vai chrome! Viss!
Īstenībā mazāk problēmu būtu tam pašam maikrosoftam, gan arī citiem pārlūku veidotājiem! Jo reāli – ko microsoft nopelna ar to ka lieto vairākums jūzeru IE??? NEKO! Tīri kautkādu feikotu slavu, ar to ka redz – šamos lieto un darās un viss visiem patīk! Tā slava nav tik nepciešama viņiem kā citiem pārlūkiem! 🙂
Vsp. ievainojamības, kuras esmu pats atradis tīri strādājot explorerī + mazbik kodēšana ir diezgan sarežģīti novēršamas! Labāk lai attīsta savu grafisko vidi, bez robiem, nekā uzņemas vēl browzera lomu! Tomēr gan firefox, opera, chrome strādā pie tā, lai aizlāpītu OS kļūdas – neļautu lietotājiem iet kaitīgās vietnēs. gan arī strādā atsevišķi no visas OS sistēmas!
sviestu sarakstīji ne pa jokam.
1. izbeidz to idiotisko paradumu – katra teikuma beigās likt izsaukumzīmi
2. nenodarbojies vairs ar i-lapu kodēšanu – gan tavam prātiņam par īsu, gan arī neapmierināto klientu loks pieaug, beigās toč dabūsi reāli pa gurķi.
Preses relīzes