Ieberiet man 2 ēdamkarotes Mojito!

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Ieberiet man 2 ēdamkarotes Mojito!

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
  • #160718
    samurajs
    Participant

    Bija laiks, kad par dzeramo sauso spirtu anekdotes stāstīja. Tagad ir izgudrots gan pulverveida šņabis, gan visi citi “beramie” dzērieni. Ir pat mēģināts tos bīdīt tirgū (Vācijā ar zīmolu «subyou», Holandē – «Booz2go», Japānā – sakē). Mēģinājumi panākumus tomēr neguva tāpēc, ka ne jau trūktu pircēju, bet ka valstu likumdošanā ir robi, kas neļauj tos klasificēt kā alkoholu. Tāpēc jebkura iniciatīva tika bremzēta. Tagad pēc ilgas cīkstēšanās sausā šņabja dzērienus federālā mērogā atļauts ražot un tirgot ASV ar zīmolu Palcohol. Tāpēc nav izslēgts, ka ar pulverīšiem drīz vien piegāzīs pasauli. Var prognozēt, ka Palcohol īpaši patiks nepilngadīgajiem, jo to var vieglāk noslēpt nekā pudeles.

    No ķīmiskā viedokļa sausais šņabis ir ciklodekstrīns, kurš pieder cukura atvasinājumiem. Ciklodekstrīni var piesaistīt savam svaram 60% spirta. Lai iegūtu kokteilīti, pulverītis vienkārši jāšķīdina ūdenī. Norīt to sausā veidā esot grūti. Sākumā Palcohol ražos no Premium vodkas un Puertorikas ruma ar vismaz 4 garšām: Cosmopolitan, Mojito, Kamikaze un Lemon Drop. Pateicoties savai formai, šāds alkohols īpaši izdevīgs tirdzniecībai internetā.

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_11ca66535ac8bc720cccd600f7e645b0_1.jpg[/img]

    [img]https://notepad.lv/userpix/28_palcoholpowderedalcohol_1.png[/img]

    Mājaslapa

    #315888
    m_janis
    Participant

    He, he – pasūtot e-bajā “Kamikadze” no ķīnieša – droši, ka nosaukums attaisnosies. Priekā :D!!!

    #315889
    Aldis
    Participant

    Vai ta visas lētās torpēdas, dvuļas, un visi šitie netiek taisīti no pulvera?! 😀 Tikai veikalā jau nonāk pudeļformātā atšķaidīti ar ūdeni! 😀

    #315890
    samurajs
    Participant

    Tu būsi izbrīnīts, ka ne 😀 Kaut kad sen atpakaļ Liepājas alus brūža boss plātījās, ka neesot nekādu problēmu no tās melases u.c. sūdiem ko tai katlā gāž, nobrūvēt 7, 8, 9 grādu bamsli. Un nevajagot nekādu spirtu gāzt klāt. Praksē vnm taisījuši stiprāku par uz etiķetes rakstīto: lai jau hroņām tiek! 😀

    #315891
    richijs
    Participant

    Lai cik tas dīvaini neliktos, bet alus vēl jo projām ir dabīgāks nekā limonādes u.c krāsainie ūdeņi, ko mammas dod bērniem 😀

    Bet par dzeršanu labu alu vajag tikai iesākumam, pecāk arī 2l bamslis slīd lejā labi 🙂 nekādu rūgtumu nejūt un spirta pēcgaršas 😀

    #315892
    Kualds
    Participant

    Interesē kāpēc to pulveri nevar tik viegli uzreiz norīt? Garša tik ļoti pretīga vai kā?

    #315893
    romajo
    Participant

    Nu jau pasākumos būs kkāds piģecs. Iekšā visi ies ar limpenēm, ārā galīgā ķitē. 😀

    #315894
    samurajs
    Participant

    Tā aptuveni skaidrs: pamēģini ieņemt šļuku 50-65% spirtu un žulināt to mutē 😀 Tieši tik stiprs tas pulverītis un jams vēl rīklei pielips.

    #315895
    SWC
    Participant

    gaidam kad negazetais mineraludens pacels cenu 😀

    #315896
    Y
    Participant

    Nezinu kādās skolās jūs uzauguši, bet manas pasākumos un overnight ekskursijās teju visi ar vodku limpenēs apgrozījās. 😀

    Besides, https://gog.is/skittles+vodka

    #315897
    RicoPico
    Participant

    Atgādina Cinnamon Challenge. Bet vispār, ja gribas tupa aizliet aizpūderēt acis, tad var tos pulverus sapresēt tabletēs un ņammāt nost. Pat uzkost neko nevajadzēs.

    #315898
    Quagmire
    Participant

    Izklausās labs, it īpaši ja tabletēs sapresēs. 😀

    #315899
    shadow118
    Participant

    Kanēlim cita fiška – viņš spēj savilkt sevī daudz mitruma, tāpēc ēdot kanēli uzreiz mute paliek ritīgi sausa un tāpēc viņu ir grūti norīt

    #315900
    shadow118
    Participant

    Viņš jau tā ir 1000 reizes dārgāks par krāna ūdeni, kaut arī īpašas atšķirības tur nav (reizēm pat krāna ūdens ir kvalitatīvāks)

    #315901
    APOC
    Participant

    Dauneļiem prieki. Tiek apzināti audzēta jauna bidlu paaudze. Ka tik padurstīties, nodzerties, nopīpēties.

    Motivē jaunos tik vēl ātrāk un dažādākos veidos nodzerties.

    #315902
    msh
    Participant

    Kāpēc tik maz? Kaut kādā avīzes rakstā vienreiz arī, neatceros, kāds speciālists šitās baumas atspēkoja ar tekstu ka normāls tehnologs no alus izejvielām varēs uzbrūvēt alu līdz 20 promilēm.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā