Ielaistas paranojas pazīmes?

Sākumlapa Forumi Software Internets, P2P un Serveru programmatūra Ielaistas paranojas pazīmes?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Crow
    Participant

Godātie kungi, dāmas un citi zvēri…

Izraksts no mājas rūtera loga:

Code:

ATTACK Detected: 001[Xmas] attack from WAN (ip:74.125.77.102) detected. Packet dropped.

IP adrese pieder (visi aizturiet elpu) – Googlei. Nav pirmā reize. Ir parasta pingošana, bet nu sākusies arī portu skanēšana.

Š odien tas jau līdzinājās DoS, jo nabaga rūterītis (piegruzīts ar sesijām no P2P, citkārt normāli strādājošs) padevās.

Logā šādi ieraksti pāri par desmit. Refresh nesanāca, jo apkārās. Varbūt, ka ne jau tāpēc apkārās, cik nu tur vajag tādam mazam niekam.

Bet enīvej – kāds šajā jautājumā gudrāks varētu, lūdzu, paskaidrot, kāda velna pēc šokolādes fabrika skanē “privāto sektoru”? Am I doing something WRONG on teh Internets?

Wuu
    Participant

Es visp`ar nesaprotu kas visus port scanerus apmaksa/uztur un ko vini censas ieguti.

nevertell
    Participant

Iemācies angļu valodu, vismaz gramatiski pareizi veidot jautājumus.

Foxsk8
    Participant

Ha, ak dies tēvs, ibio, man ir uz Zonealarm pirms kādiem pāris gadiem uzrādījās arī “dirstuve.lv, aka datuve.lv :D” un ko man tagad darīt? ibo, lohatron.

Gadienā savu webu neturi uz serveri, līdz ar to google bots skēnē tavu lapu, un tad arī kaut kas tāds var gadīties.

Em, lab, me kož, bet nu domu pateicu.

drono
    Participant

Nu bet loģiski, Google boti taču visu izskenē.

Kā tad tu domā, kā Googlē parādās informācija par weblapām, ja ne šādas skenēšanas rezultātā?

Jaunzems
    Participant

biju labākās domās par damncrow

Foxsk8
    Participant

Jaunzems: Otreiz, aiztaisi savu muti, 3 reizē iedošu banu. Blin paklusē. Kur tu redzi nikā damncrow, ir Crow. Tu loh.

Andress
    Participant

Google meklē jaunas lapas un dokumentus, serverus tīmeklī arī uz nestandarta portiem un tas notiek jau gadu gadiem. Retard.

@Fox
    ir Damncrow. Tas ka viņš nomainija niku nemaina to kas viņš ir. Damncrow.

Crow
    Participant

Cik cilvēku nepalaiž kaut kādu serveri uz aparātiem, kam nav nogriezta pieeja no ārpuses. Ir bijis daudzreiz un izbijis, būs vēl. Nebūtu traģēdija, ja skanētu [daudz] retāk un netraucējot man sakarus, par kuriem esmu samaksājis naudu.

Oh well, https://www.computing.net/answers/security/xmas-attack/26573.html

Tieši mans gadījums. Rūteris, kas gadu strādājis top notch, tagad atkožās. Jāsamierinās, jo arvien pieaugošs baltais troksnis Internetā ir de facto.

P.S Cienītais Jaunzemkungs, Robi Š krobi un citi zāģu skaidu pildīti pajoliņi: [img]https://www.smilies.4-user.de/include/Ugly/smilie_ugly_562.gif[/img]

P.S.S. Cienītais fox, nesodi jel cilvēku par to, ka [ļoti] lēni pielec 😀

ob1
    Participant

Lai arī kā nebūtu – blieziens pa portiem – tas nav korekti. Ja gribi – skaties savu 80-to(vai kāds tur bija webam), bet citur nelien.

Fui googlei, fui!

Andress
    Participant

Btch please… Ewen Jaunzemz can see that you are full of shit…

Evers
    Participant

Un?

Crow
    Participant

Robi: I might be full of shit, but, unlike you, I can find my way to closet so that I don’t leak around and smell. 😀

ob1
    Participant

Crow, forša cepure!

😀

rATRIJS
    Participant
    TokRa
    Participant

UNDEFINED

ob1
    Participant

rARTIJ, labs! 😀

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 17 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā