Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Iepaziishanaas portaali – juusu skatiijums..
P.S.No tiem iepaziishanaas saitiem ko es daudzmaz ieteiktu no visa(paareejos ar google var dabuut rokaa) varu pacienaat:
un protams
Bet nu muïíîbas visa ðî virtuâlâ iepazîðanâs… uzdod sevi par princesi, bet uz randiòu atnâk 70-gadîga vecene lîkâm kâjâm 😀
… atnâk 70-gadîga vecene lîkâm kâjâm 😀
Bet padomâ, ja 70 gadîga tantiòa mâk apieties ar PC. Tas jau ir kkas. =] Bet nu es domâju, ka visi portâli turâs uz kompleksainiem cilvçkiem, kuri nevar aiziet uz kadu disko/pasakumu.
Bet ja jau tie portâli ir tik daudz kâds arî lieto tos. Un kapçc gan ne, ja jau draugiem.lv var sedet èatot kapec gan to nedarît citur. Jo sen senais draugiem.lv jau vairs nav draugu pulcçðanâs vieta. Tâ ir pârvçrtusies par vietu, kur parâdît cik man daudz draugu :D. Un katru dienu pie jubilejâm redzam sveðus vârdus un domajam vai sveikt.
Bet nu muïíîbas visa ðî virtuâlâ iepazîðanâs… uzdod sevi par princesi, bet uz randiòu atnâk 70-gadîga vecene lîkâm kâjâm 😀
Nu pag. Es jau nesaucu visus kas eksistee..priekshtam ir google, nic, utt.
Un 100% bullshit jau arii nav..jaa protams ir daudz taadu feikeru, bet nejau TIK daudz..
totāli nolaist muļķi
Ir jau protams izņēmumi.
Bet 90%metiens.
Un vēl tās debīlās bābas,kuras saliek sev neatbilstošas bildes.
Pamēģini nu kādai ticēt!
Vismaz man nekad pat nav ienācis prātā to tādā nolūkā izmantot. Es draugiem.lv vairāk uztveru kā “mail klientu” ar dažām noderīgām un simts nederīgām papildus fīčām.
Varētu sākt ar to, ka draugiem.lv nav iepazīšanās portāls.
Vismaz man nekad pat nav ienācis prātā to tādā nolūkā izmantot. Es draugiem.lv vairāk uztveru kā “mail klientu” ar dažām noderīgām un simts nederīgām papildus fīčām.
Tie kuri draugos reģistrējās tā pirmajos mēnešos (man paveicās un es biju, bet tad izdzēsa), zinās, ka viņu devīze bija līdzīga kaut kam tādam- iepazīšanās portāls, vieta, kur var iepazīties, pārdot lietas utt.. visu ko var ar draugiem darīt nesatiekot viņus reālajā dzīvē 😀
Kaut karī ”otrā pusē” var sēdēt vecmamma, bet ir vērts mēģināt.
Personīgi mana pieredze ir slikta. Nekad nav izdevies ar kādu iepazīties,
bet tas netraucē kādam citam to darīt.
P.S Protams gadās arī tā, ka sāk aicināt visi pēc kārtas, laika trūkuma pēc apstiprini – bet kad pārliecinies, ka nekāda labuma no tā ciemiņa nav, vienkārši izmet viņu no draugu.list (;
Preses relīzes