Sākumlapa › Forumi › Software › Internets, P2P un Serveru programmatūra › Ierīces pingošana
Un kā tu, *** ****, viņam noderīgi palīdzēji?
Nekā. Es tikai norādīju virzienu kurā rakt un pabrīdināju, ka mums te ir viens bomzis, kas diedelē piecīšus. Un tu, kā tu palīdzēji?
P.S.
Jūtu smaga grābekļa kāta kustību tava purna virzienā.
Routeriem WebGUI parasti ir pingošanas funkcija, bet ne visiem. Es neesmu tāds lāme, kā tu un tevis līdzīgie, ja es uzdodu jautājumu, tad tam ir kāds pamatojums.
Es savu balsi atdodu par seksuālu vardarbību.
Kāpēc, kāpēc šitam kontam vēl nav permabans ? Kāpēc tam d***m nevar uzlikt viņa trejedviņu IP banu ? Vai arī forvardēt viņu uz lemonparty.org ? Lai jau šis tusē ar sev līdzīgajiem.
+1
Kāpēc, kāpēc šitam kontam vēl nav permabans ? Kāpēc tam d***m nevar uzlikt viņa trejedviņu IP banu ? Vai arī forvardēt viņu uz lemonparty.org ? Lai jau šis tusē ar sev līdzīgajiem.
+1
+1 😀
Ēee, kas to būtu domājis, hormonu nomāktais jauneklis šad tad mēdz ieslēgt smadzenes! Nelaime tikai tā, ka vienu puslodi ar reizi, abas nekādi nesanāk. Jā atsevišķiem ruteriem to var izdarīt. Un tagad grand jautājums – tolks? Nu es uzzināšu, ka man darbā nepingojas sekretāres kompis – tālāk? Vai es varu kaut kam pieslēgties – nē. Otra lieta, lai tu vispār no WAN pieslēgtos pie rūtera arī tam ir jābūt nokonfigurētam, “by default” neviens tev to neļaus.
Un prims tu sāc kaut ko vaukšķēt par to, ka: “autors jau prasīja tikai pingot!”, izlasi visus komentus vēlreiz.
Nē, defaultā tā pieeja daudziem ir ieslēgta! Ja tev būtu kaut nedaudz pieredze, nevis tikai cipariņi lutausīs, tad tu to zinātu.
Bet šito es nesapratu lasīju vairākas reizes vainu pārāk sarežģīti vai arī pārāk … nu otrādi. 😀 —>Ja vajag notestēt konkrēta servisa darbību (piem. webservera), tad tajā rūterī vajag forwardēt portu.
Piem., no ārējās adreses 85.218.XXX.YY porta 80 (HTTP) uz 192.168.1.4 portu 8080.
Tad visu trafiku, ko sūtīs uz 85.218.XXX.YY 80-to portu, rūteris pados tālāk uz 192.168.1.4:8080. Un otrādi
Man kaut kā liekas ka tas ir pašsaprotami nopingot mašīnu kaut kādā tīklā ja ir vaļā caurums, bet laikam jau sanāk ka man nav taisnība… Tad vajag rūteri kas arbalsta betona teikto
Kapēc? Tu neproti tīrīt/konfigurēt/instalēt kompjus un Windowsus, kā ari neko nesaprotu no routeriem/VPN/u.t.t
Varu jau arī iemācīt, bet neesmu nekāds pedagogs un tas var sanākt dārgāk.
=>vitaalijs
Tu nevari
1. Ja gribi tik vien kā nopingot, tad derēs, tas ko ieteica Betons – pieslēdzies pie rūtera un caur rūtera softu pingo sev vēlamo kompi iekšējā tīklā (pie nosacījuma, ka tavam rūterim ir tāda funkcija un ka tu pie viņa vari pieslēgties no ārpasaules).
2. Port Forward – Crow visu uzrakstīja, nezinu vai var pateikt vēl skaidrāk
3. VPN – šis ir vispiemērotākais un ērtākais veids kā slēgties pie sava ofisa ierīcēm, bet izskatās, ka tev nav ne mazākās nojēgas, kas tas ir, tāpēc uzreiz pie 4. punkta
4. Sameklē kādu kas tev nokonfigurē rūteri, da kaut vai to pašu Betonu.
Nu lūk, macbetona kungs, vai es kļūdijos savā pirmajā postā?
Ar diagnozi – jā. Moš viņam tur mikrotiks stāvēj? Neērti pingot?
=>vitaalijs
Tu nevari
1. Ja gribi tik vien kā nopingot, tad derēs, tas ko ieteica Betons – pieslēdzies pie rūtera un caur rūtera softu pingo sev vēlamo kompi iekšējā tīklā (pie nosacījuma, ka tavam rūterim ir tāda funkcija un ka tu pie viņa vari pieslēgties no ārpasaules).
4. Sameklē kādu kas tev nokonfigurē rūteri, da kaut vai to pašu Betonu.
Thnx…
Datorspeciālists makbetons, kas nejēdz linux kastei sc releju uzlikt :> wahahahahahahaa. Jupis tevi rāvis, nekompetentais idiot. :}
A ko tu slēpies? Kas i? Bail no tāda tizla datorspeca? Negribas mirt mokpilnā nāvē? Kroplais kuņasbērnelis skaudīgs?
Preses relīzes