Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Raksti › Iesācējiem: datorpele
“Iesācējs” arī sapratīs angļu valodu, atšķirībā no lielākās daļas “bērnu”.
Loading ko tu gribi? Viģiku? 😀
P.S. Man arī bik nepatīk šito rakstu jocīgais tonis – tas būtu apmēram tas pats, kas lasīt sākumskolnieka rakstus kurzemes vārdā 😀
msh:
Latviskotas programmas, izglītojoši materiāli valsts valodā – tā ir viena no Notepad prioritātēm, un tā būs tik ilgi, kamēr es būšu Notepad galvenais redaktors. Neatkarīgi, vai tev tas patīk, vai nē.
Tev, kā “Gada kritiķim – 2008” 😀 arī ieteicu uzrakstīt kādu rakstu, kaut vai “Zaporožeca moddings un tjūnings” 😀 Ar prieku publicēsim! 😀
Par Loading
By default ir divi viedokļi – pareizais un msh.
msh viedoklis vnm pareizs, kad viņš ar zobiem pret sienu :D:D:D
By default ir divi viedokļi – pareizais un msh.
msh viedoklis vnm pareizs, kad viņš ar zobiem pret sienu :D:D:D
pag, pag, ja vienmēr ir msh viedoklis un pareizais viedoklis, tad sanāk, ka msh vienmēr ir nepareizs. Tam atļaušos nepiekrist, lai arī ir zināma viņa vidējā attieksme, kam es daļēji parasti nepiekrītu 🙂 – manuprāt, pārspīlēts apgalvojums
Loading, ja Tu tiešām izmanto vairākus avotus, tad es iesaku arī atsaucēs ielikt šos vairākus avotus (Tev netiek prasīts nedz strikti atsaukties MLA, nedz APA stilā, so nav tač grūti piemest vienkārši linku ;.) , jeb ja tie citi avoti ir uzticami likt labāk tikai tos, nevis wiki… labs raksts ar atsauci uz wiki manā skatījumā ir sliktāks kā labs raksts ar atsauci uz kādu citu zināmu resursu.
Samurajs, par īpatnējo akcentu – iesaku satikties ar Sid, uzzināsi, ka šādu akcentu var iegūt, arī latviju neatstājot 😀 Pret latviešu valodu man ir patreizējais stāvoklis – nav nekā. Tāpat kā latvijā – arī nekā nav. Izņemot, varbūt, ūdensgalvu.
Loading, ja Tu tiešām izmanto vairākus avotus, tad es iesaku arī atsaucēs ielikt šos vairākus avotus (Tev netiek prasīts nedz strikti atsaukties MLA, nedz APA stilā, so nav tač grūti piemest vienkārši linku ;.) , jeb ja tie citi avoti ir uzticami likt labāk tikai tos, nevis wiki… labs raksts ar atsauci uz wiki manā skatījumā ir sliktāks kā labs raksts ar atsauci uz kādu citu zināmu resursu.
Turpmāk centīšos likt visus linkus, bet par tā liederību, lai paliek uz tavas sirdsapziņas.
Preses relīzes