Sākumlapa › Forumi › Datorspēles › PC un Konsoļu spēles › Iesaki SteamPunk spēli!
DishonoredBioShock
Rakstot topiku, iedomājos par Skyrim
Ak jā, vajag PC spēli. Vienalga kura gada- ka tik geimplejs izcils.
Skyrim ir standarta fantasy RPG, un vienīgā lores daļa, kas atgādina steampunk, ir Dwemer alas, viss pārējais ir standarta viduslaiku fantāzija. Tad jau Morrowind ir tam tuvāks, ņemot vērā, ka Morrowind ir eksotiskāka zeme nekā Cyrodiil vai Skyrim…
Amnesia spēles ir Viktorijas laikmeta Lielbritānijā, un vizuāli atmosfēra ir nepārspējama. Of course, if that’s your sort of thing.
Obligāti izspēlē visas Thief spēles! Ja patika Dishonored, Thief ir vienkārši fenomenālas stealth tipa spēles.
Erm, Amnesia: The Dark Descent ir stīmpancisks, jo tur ir tvaiks un trubas. Un bikšu pielikšana.
Bioshock līdzīgās varētu būt tādas kā “SingularitygeimplejuWolfenstein 2009
Ja esi fans spēlēm, kurās dominē atmosfēra, tad noteikti varētu ieteikt postapokaliptisko “Metro 2033Dead space 3Alice Madness returns
No indiePenumbraAmnesia: the dark descentEther one
Paldies, patestēsim Metro 2033 un to Alisi. Par Indie ieteikumiem arī esmu priecīgs.
A par to SteamPunk… Nu nav jau tā, ka bez tā nekur- c’mon. Tas ir foršs elements, kura kvalitatīva izpildījuma klātesamību es uztveru ar sajūsmu. Man spēlē ir svarīgs labs geimplejs, kurš ievelk un negarlaiko- pat neatkarīgi no žanra. Un labs stāsts, bet tas nav obligāti. Kā teicis Džons Karmaks
Bet kā jau minēju iepriekš – nekāda sakara ar SteamPunk – viduslaiki, orki, maģija, zobeni un bultas.
P.S. par pārējo varu piekrist 😉 – spēle ir tiešām to vērta lai viņu izspēlētu (un iespējams kā tūkstošiem GOTHIC fanu – saslimt uz daudziem gadiem) !
Preses relīzes