Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Iesakiet
Vēlos iegādāties portatīvo datoru, bet par cik es šajā jomā neesmu speciālists un nesekoju līdz jaunumiem, tad ieejot kādā interneta veikalā var nojukt no portatīvo datoru piedāvājuma. Varbūt šeit ir kāds kurš seko tam visam līdz un var ieteikt kādu labu portatīvo datoru. Vēlos ar labu video karti, lai iet HD filmas, protams, slēgšu arī klāt pie TV un skatīšos filmas tādā veidā. Lai ir jaudīgs un nebremzē, varbūt arī palaist kādu spēli, bet tas nebūtu tik aktuāli. Cena aptuveni 450-500 lvl. Ja ne speciālu modeli, tad vismaz kam pievērt uzmanību pērkot datoru!
Paldies jau iepriekš,
🙂
Kā ar firmām, esmu dzirdējis, ka ASUS esot labi un par sapratīgām cenām, kāda jums pieredze? 🙂
Turklāt wuu piedāvātajam garantija ir 1 gads, bet mit2 piedāvātajam garantija ir 3 gadi.
Tomer ir starpība. 🙂 Somu+ peli var dabūt arī pērkot DELL. 🙂
hp, cik atminu no studentu laikiem, daudziem bija kaut kādas tehniskās problēmas
Wū ieteiktais būs labs gana.
Starpcitu runāju ar draugiem, ja es nopirktu sarkanu un teiksim ar kaut kādu atuomāšinās uzlīmi melnu matētu nolīmētu smuki, man pazustu garantija? 🙂
Un vēl, parunāju ar pāris čomiem kam ir HP, visi teica, ka it kā esot labs, bet 2 no 3 lietotājiem viņš diezgan bieži niķojās, visādas tehniskas problēmas.
Vēl jāpalasa tantes googles rakstītais un tad jau nākamnedēļ varētu iegādāties to Dell portatīvo, kas mani diezgan apmierina 🙂
Atkarībā kur tu viņu līmētu – ja ietītu savu portni kā mūmiju izolenē, tad jā, garantiju pazaudētu – kompim tomēr vajag ventilācijas caurumus. Bet par gaumīgi aizlipinātu fingerprint skaneri, vai touchpadu – diezvai kāds piesiesies.
“Ietīt kā mūmiju 😀 ” Nē es biju domājis tikai pašu vāku sarkano,pārējais melnais lai paliek. 🙂
Preses relīzes