Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Iesakiet datoru grafiskajam dizainam
Obligāti ar SSD disku.. Monitors jau iegādāts (Wacom cintiq)
Cenā līdz 1100 €.
Paldies iepriekš!
Katras komponentes izvēli varu pamatot (pēc nepieciešamības).
Cena dotajā brīdī iet pāri noteiktajai, bet tā kā precīzas vēlmes attiecībā uz vietu datiem nav noteiktas, cipars var mainīties. Piedevām korpusu var atrast mazāk glaunu. Uz citām daļām gan nevajadzētu skopoties. Finālā var katrā ziņā palūgt atlaidīti – atkarīgs no labvēlīgām mēness fāzēm, bet ar 3% var rēķināties.
Par SSD disku lasīju, ka Samsung ir labāki, bet dārgāki.
Tiko iegāju vēlreiz apskatīt, bet viss groza saturs pazudis!!!! Help!
—
Enīvej:
* Lai tad būtu Samsung. Ä€trāki ir. Īstenībā paši ātrākie (vismaz SATA3 ietvaros). Vai labāki? Nu cerēsim, ka 850 Evo nepiemeklēs 840. sērijas bēdas…
* Ar baltas krāsas variantiem ir pašvaki. Vienīgā sakarīgā izvēle ir ar milzu logu. To arī ieliku. Nu šai gadienā vēl ciešami izskatīsies, bet citreiz gribās to logu ar ķieģeli izbliezt :>
Bilde: [spoil][img]
Nu bet ja vispār lētāko (sakarīgo), tad varbūt šitentāds. Viens no lētākajiem, kas vēl nav taisīts no papīra:
Baltais tīri ok, bet tiko ieraudzīju šo zelta krāsas
Vai man to datoru veikalā saliks un pārbaudīs? Cik par salikšanu jāmaksā?
Un tas Cube prasa īstas faķīra iemaņas, jodēto sāli un tamburīnu, lai viņu saliktu. Bet nu labi – kā klients vēlas 😀
Es te nedaudz lasu aprakstus un pie videokartes (
teikts “nāksies datoru aprīkot ar jaudīgu barošanas bloku (~600W)”, bet grozā ieliktajam ir 450W, tas nekas? Varbūt vajag citu barošanas bloku?
(“Minimum Recommended System Power (W) 400 W”)
Vienu daļu no teorijas aprakstījis kolēģis T.:
Otra – par to pašu naudu var nopirkt, piemēram, eksponātu A
Bet rakstīts tā tiek, jo ļautiņiem iemācīt tādas lietas nav praktiski reāli. Ļautiņi panesās uz lielākiem cipariem par lētāko cenu. Tad nu gadās tā, ka 400W brīnums iegādāts par 30 EUR nevar tādu videokarti nemaz “pielaist”, kur nu vēl darbināt. Bet ja var, tad pie pirmā kārtīgā vasaras zibeņa parauj to līdzi kapā.
—
Kas attiecas uz Cube – ja tiešām patīk, lai būtu. Tur brīva izvēle, es tik tā – pa paradumam. Nav viņš nemaz tik slikts.
Preses relīzes