iesakiet kādu ne pārāk dārgu gaming peli

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas iesakiet kādu ne pārāk dārgu gaming peli

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 25 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    migors
    Participant

Nopirku lēto Acme usb peli, un baigi pievīlos. Kursosrs raustās, citreiz pats lēkā pa ekrānu pad tad kad peli neaiztieku. Pirms tam lietoju parasto lēto peli, bet viss patika un varēja pat normāli spēlēt.

Varbūt varat ieteikt kādu ne pārāk dārgu peli?

rodgerz
    Participant

Kinzu, Abyssus

jonjs
    Participant

Gaming pele nekam neder. Labāk ir nopirkt vienkāršu un labu peli. Logitech (cena no 7-8 LS) būs labākā. Viss pārējais kaut kāds nestandarts velkot kursors raustīsies u.t.t.

Nu tu tā kā tāds:) Neuztver kā apvainojumu. Logitech un viss.

shady
    Participant
    Evol
    Participant

Cooler Master Spawn-25 lati.

delta128
    Participant

a4tech x7 kalpo labi jau krietnu laiku. Tika iegādāta, kad nosprāga a4tech oscar pēc kādu 5 gadu lietošanas.

migors
    Participant

paldies par ieteikumiem. nu baigi mani tracina tā peles kursora raustīšanās

Wuu
    Participant

Razer Abyssus

Willis
    Participant

Š itā LOGITECH M510 tagad pat veciem peļu modeļiem Logitech izlaiž draiverus lai peli varētu lietot vienkārši netam un spēlēm un cena priekš tādas peles normāla , ja pareizi atceros, tai ir vismaz piecas pogas kuru izmantošanu draiveros var konfigurēt .

rodgerz
    Participant

Tiem, kas rokās nav turējuši daudz maz labas gaminga peles, lūdzu te par savu Logitech neklaigāt. Jebkura gamingam paredzēta pele (protams no daudz maz zināmām firmām kā Razer, Steelseries, Zowie) būs krietni vien precīzāka un arī ērtāka kā jebkādi logitech mēsli. (izņemot 518) Razer Abyssus ņem un būsi super apmierināts.

P.S.delta128 ar x7 Tu vari pīles tikai šaudīt un likt sunim savākt neko vairāk…

ruukjis
    Participant

+1 rodgerz

Es gan gribētu piebilst, ka G5 no Logitech ir labākā gaming pele kāda man jebkad ir bijusi, tā kā ne gluži viss no Logitech ir metams. Razeram man nepatīk, ka peles, lai arī der gan labročiem, gan kreiļiem, tās ir šausmīgi neertas cilvēkiem ar mazu plaukstu (piemēram man).

rodgerz
    Participant

Nē es nesaku, ka Logitech ir sliktas gaming peles – man pašam ir bijušas gan mx310, mx518 un nekāda vaina. Arī MS gaming peles sākot ar 1.1 un beidzot ar exploreriem ir ļoti labas. Doma bija tāda, ka gaming peles ir krietni labākas par vienkāršas lietošanas pelēm da principā visās jomās.

Anonīms
    Neaktīvs

Vienozīmīgi MX518

Pats lietoju jau nepilnu gadu, nav likusi vilties mošķu un zombiju invāzijas apkarošanā 😉

dajaNa
    Participant

X7 Tu esi bērns, lai spēlētu datorspēles?

APOC
    Participant

Atvainojos, ka iejaucos. Varbūt kāds zin kādu gaming peli mazākām ķepām? Vairums no viņām dikti masīvas.

Creep
    Participant

Nezinu, ko jūs tādu saskatat tajas gaiming pelēs. Esmu palietojis Logitech G5 un kautkadu razer (modeli neatceros), Jāsaka, ka pat maximas 2ls pelites likās daudz ērtākas, nemaz nerunajot par Rx1000, kas manā skatījumā ir labakā pele, ko sanācis lietot.

Evol
    Participant

Ja godīgi tad,ar dārgajām pelēm nav jēga krāmēties.Iespējams ka esmu baigais veiksminieks,bet man ir Acme pele,kas mazajā maksimā pārdodas,3ls.Iet jau trešo,vai ceturto gadu.Nav sūdzību.Iet tākā gāja pirmajā dienā,ir ērta un maksāja kapeikas.Kā jau teicu-iespējams man paveicās.

akms47
    Participant

Labāk nepērc lētu. Žēl, ka vairs nav Logitech G5 un G7. Palikusi tik G9, man nepatīk, bet būs drīz kas jauns jāpērk. Mans G5 grauzējs ir pazaudējis visu teflona pārklājumu un taustiņi ar nodiluši pēc 7 gadu darbdienas vakara 5 stundu, un brīvdienu 14 stundu trenkāšanas. Kas G ir labs – 2 lāzeri. Brauc pa celi, galdu vai kaut spoguli – vienmēr precīzs.

P.s. Ups, atradu, cerams, ka vēl ir.

https://www.salidzini.lv/search.php?q=Logitech+G5

Žēl G7 nav – bezvadniece, tā pēc pārējā G5 = G7, ļoti ērti iegulstas rokā, kā dzimusi. DPI pārslēdzējs ērti zem garā pirksta.

Garinsh
    Participant

Gigabyte M6980 nav ne vainas. Strādā godam.

Aldis
    Participant

a4tech pele i klava man ar kalpo jau ilgi! 🙂

iesaku.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 25 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā