iesakiet kādu ne pārāk dārgu gaming peli

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas iesakiet kādu ne pārāk dārgu gaming peli

Tiek skatīts 5 ierakstu – 21 līdz 25 (no 25 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Aldis
    Participant

neiesaku tos razerus :] pastradaju kadu laiku uz tada, nu i…. labaak parasta pele! 😀

msh
    Participant

Tofika autor, paliktni paliec zem peles un galu galā – tu gaidīji ka acme būs lietojama? 😀

Piekrītu Creep, ir gadījies ietestēt pāris slimiem gameriem domātas peles, un nekādīgi nevaru saprast, kam tādas ir domātas – dārgas, briesmīgi smagas un kaut kādas tizlas formas – nu varbūt ja lietotājs ar stiklainām acīm saspringti lūr monī un drudžaini rausta peli, tāda ir labāka, bet no mana skatu punkta liekas ka tās briesmīgās cenas peles kāds vispār pērk, jo ir tak geimeri – kačātājmeni, kuri domā “es tak esmu geimeris, un tai pelei ir rakstīts virsū “geiming”, mutere naudu iedos, jānopērk, es tak geimeris!” 😀

Ä€, un vislabākā pele ko līdz šim esmu lietojis bija kaut kāda Sweex pele – briesmīgi liela, ar piecām pogām un ļoti viegla – ideālai manai rokai 🙂 Diemžēl diezgan ātri nosprāga, kopš tā laika peles ir gadījuma rakstura – te kaut kāds ne pārāk precīzs benq brīnums, nīcā stāv savulaik džonstonas morisonā pirkta trust pele.

ruukjis
    Participant

Ja vien tu brīvajā laikā nemedī lāčus ar kailām rokām, tad, manā izpratnē, arī tava izklaide ir sasodīti bērnišķiga, lai arī kas tā nebūtu.

ruukjis
    Participant

Logitech G5 varu rekomendēt priekš visiem mazo ķetnu īpašniekiem. Kā jau rakstīju augstāk, tad man pašam arī ir maza plauksta un G5 ir pat ļoti OK.

rodgerz
    Participant

Stilīgi aplauzi ragus 😉

Tiek skatīts 5 ierakstu – 21 līdz 25 (no 25 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā