Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Iesakiet krāsaino lāzerprinteri/skeneri ar Bluetooth savienojumu
Tādas lietas ir jāpērk kantora adminam, nevis sētniekam.
Tikai… nafig BT? Salauzi portnim Wi-Fi adapteri un tagad klientam mēģini iestāstīt, ka bez Wi-Fi dzīve ir saldāka… arī printējot? 😀 Es nespēju iedomāties nevienu scenāriju, kurā BT būtu nepieciešams…
Tu lasīt proti? CIlvēks jautā pēc kvantitātes, ne kvalitātes un tur ekonomisks tintenieks ir utopija.
Printeris nepieciešams pasniedzējai klases darbu sagatavošanai. Fotogrāfijas drukāt nav nepieciešams bet krāsām iekš teksta ir jābūt. Apjoms ir kādas 20-40 lapas ik pēc pāris dienām. Tintenieks ir gan lēni, gan būs bieži jāmaina kārtridži visnepiemērotākajos brīžos. WiFi neder dēļ tā ka datoram internets tiek lietots no blakus esošā publiskā WiFi kurā sēž arī daudzi citi. Tādam slēgt klāt tīkla printeri nebūtu gudri. Parasto USB būtu ļoti apgrūtinoši lietot dēļ ergonomiskām problēmām.
Pie tam es neesmu dabā redzējis WiFi skeneri. Laikam es esmu sētnieks.
1. Es tev atbildēju pa tēmu.
2. Ir tāda lieta kā, piemēram, HP eprint. (citiem ražotājiem tas serviss varētu saukties savādāk… ja vispār ir)
3. Ir tāda lieta kā skenēšana uz e-pastu.
Vēl viens risinājums ir slēgt printeri pa taisno caur WPS pie kompja.
Š is risinājums tev būs krietni lētāks nekā BT kombains.
Printēšanai jādarbojas neizmantojot inerneta servisus.
Skenēt uz e-pastu ir risinājums caur dirsu.
WiFi jau tiek izmantots lai pieslēgtos internetam cau publisko access point. Prasīt skoloājai lai katrreiz kad grib kaut ko drukāt vienlaicīgi sēžot eklasē pārslēdz bezvadu tīklus ir par daudz.
Risinājums būtu Bluetooth to USB adapteris. Meklējot googlē parādās miljons rezultātu ar adaptēšanu otrā virzienā 😀 Bet tādas lietas eksistē, pats zinu ka ir bluetooh to COM adapteri priekš automašīnu diagnostikas.
Preses relīzes