Iesakiet lētu routeri

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Iesakiet lētu routeri

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Wuu
    Participant

Iesakiet letu routeri (~25-30), kādi brendi ir populāri un kādi parametri jāskatās? Man Dlinks spiež 1mbs , bet draugam ir asus un tas knapi 0.5mbs pa wiffi dod. Vai arī tas ir stipri atkarīgs arī no uztvērēja?

Evers
    Participant

https://www.brivi.lv/tikls/wireless/p_131867

No lētučiem šis tāds sakarīgs. Par ātrumu nesūdzos, kalpo jau gandrīz gadu, uzkāries nav ne reizi. Lai gan … neizmantoju viņu kā rūteri, bet apgrieztā veidā, kā uztvērēju. Pirms tam tam pašam nolūkam bija Airlive – šams nobeidzās arī tādu darbu darot. Galvenais – neņem Edimax, vecie bija labi, jaunos var mest pret sienu. Labāk tad D-Link vai TP-Link.

Var dabūt pa lētu naudu arī Linksys aparātus, būtu jābūt labiem tikai tie kautkādi dzīvokļa varianti – bez radziņiem.

Anonīms
    Neaktīvs

Kā var ieteikt kautko, ja nezin kādu caurlaidību vajag un kādas papildfīčas?

ruukjis
    Participant

Es teiktu kāds no linksys’iem, līdz šim vismazāk problēmu un ja arī spirinās pretī, tad dd-wrt atrisina problēmu.

nevertell
    Participant

Salodē pats savu un uzraksti osu asemblerā.

ruukjis
    Participant

nevertell wrote:

Salodē pats savu un uzraksti osu asemblerā.

Please no more…. 😀

Man to vārdu ieraugot vien, sākas nekontrolējamas vēdera muskulatūras spazmas.

P.S.

Vispār tu piemirsi vienu sīkumu – tas viss jādara mašīnkodā.

nitro
    Participant

Vari smieties bet leetie Sweex ruuteri ir ok prieksh ikdienas lietoshanas.

SWC
    Participant

https://www.ubnt.com/airrouter

Sāitadu samekle

un viss stradas bez problēmam

Andron MacBeton
    Participant

Par trolltopic iesākšanu nepienākas bans? Kāda jēga bij iemest nepareizu pusjautājumu?

Par vajadzībām pret routeri neko neatbildēja, lieki spamu iesāka!

P.S. Sweec, tam Airrouter ir tikai 400MHz. Cerams tas nav SoC? Un ja arī nav tad priekš 24/7 100Mbps NATošanas es tomēr ieteiktu kādu ar 680MHz.

Tiek skatīts 9 ierakstu – 1 līdz 9 (no 9 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā