Sākumlapa › Forumi › Tehnika › Audio/Video/Foto un TV › Iesakiet monitoru
Plānoju iegādāties monitoru, kādi ieteikumi – no kādiem brendiem izvairīties, varbūt kādi konkrēti modeļi.
Vēlamās prasības – izmēras 24′, cenas diapazons ~120ls – 130ls. Vēlams hdmi un audio out.
Pagaidām esmu noskatījis šos divus modeļus:
Būšu pateicīgs par padomiem un ieteikumiem. Paldies!
Benq kad parādijās LV tirgū ar joni tad pārdoti tika daudz, bet tagad redzu reti. Samsungs 203B pašam ir, nu jau kādi… nez, 6 gadi iet. Es ņemtu Samsungu, bet ja tiktu pie Benq tad laicīgi atvērtu un vārgās vietas pameklētu.
P.S. Tajā laikā aktīvi tirgojos ar lietotiem moņiem, tā kā zinu, ko runāju. Bet zinu arī, ka ļoti daudzi cilvēki nav ar tik jūtīgu redzi kā es.
Bet atkārtoju vēlreiz uz statiskām bildēm un uz tām, kuras kustās lēni herci nekādu iespaidu neatstāj.
Dažreiz protams signāla pārveidotājs no analogā uz digitālo ir diezgan lēts un nākas mainīt no 60hz uz 75 un otrādāk, jo pie konkrētas frekvences šis konvertors negrib strādāt normāli. Bet jā, es zinu kā mainīt hercus un vispār par to nemaz neiedomājos, ka man būtu jāstāsta kaut kādi tādi sīkumi, atbildot uz cilvēka jautājumu, kurš vienkārši prasīja cilvēku pārdomas par tēmu.
Varbūt tev, Beton, vienreiz ir jābeidz apdirst citi, bet ja piedalies forumā, tad jāatbild uz jautājumu, kurš būtu par tēmu?
Neesmu ne profesionāls fotogrāfs, ne datorgrafiķis.
Neesmu ne profesionāls fotogrāfs, ne datorgrafiķis.
Tad tev nefig nevajag to ips, kraana staipiishana..:>
Preses relīzes