Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Iesakiet portatīvo datoru
HP Compaq nx9030
Prasības minimālas, tikai tik cik nepieciešams lai internetā lasīt avīzes un ziņu portālus, tiks uzinstalētas tikai tādas programmas lai normāli darbotos OS Windows 7 ar Mozilla brauzeri .
Displejs – 15,6
RAM – (vismaz) 2Gb DDR3
CPU – ( Core Duo / AMD ? )
OS – DOS
Nav ne jausmas kuru no portatīvajiem varētu pirkt .
Kaut vai šitie trīs
b] Toshiba C660-1X5 Pentium B940
c] HP PROBOOK 4530S – DUAL CORE CELERON B810
Varbūt arī WuuHP Compaq nx9030
Lenovo, lai arī labs brends, mēdz būt šausmīgi tizlas nesavietojamības, ja gadījumā mēģināsi upgreidot, turklāt šī ir G sērija – nav gluži robustie T sērijas agregāti, kur vēl jūtamas IBM vēsmas.
Tad kāda velna pēc tev divu gigabaitu RAM`s un jaudīgs procesors?
Vienkāršāk (un daudz lētāk) šajā gadījumā būtu paņemt kādu lietotu ACER`u.
tik milzīga
Tik cik vakar lasīju par portatīvo izvēlēm, nācu pie secinājuma, stabilākie lētā-vidējā gala brendi sagrupējami
1.vietā “Lenovo”
3.vietā “Dell” (atkrīt augstās cenas dēļ
2.vietā “HP ProBook”
Asus lētais gals ir vienā līmenī ar MSI un FSC. Tie ir pilnīgi mēsli. Detalizētāk bez alus neizklāstīšu.
No šiem modeļiem Lenovo drīzāk būs uzticamāks un lētāks. Vel ieteiktu apskatīt e-machines variantu.
Un veco laptopu esmu ar mieru savākt, lai nebūtu jāmet ārā. Vai iemainīt pret kautko.
Kāpēc asus ir labāks, tāpēc ka pats viņus lietoju, ir gan EEE, gan vismaz 4 gadus vecs Asus lapsis, kuram vēl nekas nav ne nobeidzies, ne noplīsis. Visiem kam arī esmu palīdzējis iegādāties laptopus, utt…. par Asus izvēlni ne reizi nav sūdzējušies.
Lai tēmas autors pats domā, ticēt betona padomam vai arī pārējiem viedokļiem.
Ja tu neesi redzējis mirstošus Asus un netici man, tad ieej Arcusā un LDC un pajautā ko viņi par tiem domā.
Varētu padomāt ka es te tīšām kādam mēģinu iestāstīt melus. Idiņu bars, es jūs cenšos atrunāt no liekas naudas izmešanas!
Tas i pissec ar šitiem mietpilsoņiem. Ka tik maksimāli izmest naudu par importa huiņu. Un tad vel uzdrīkstās nīdēt ka valstī slikti.
Tu te centies apgalvot, ka redz, visi parējie modeļi ir labi, labāki nekā Asusnieki, bet tev pašam nekāda pieredze nav, tu pats mini, ka pieredzi var smelties citur, bet tev pašam tādas nav, so kā tu vari kaut ko ieteikt, diskutēt, ja tev nav pieredzes. Š is viss ir no sērijas, viena tante teica.
Un es nekur neesmu teicis, ka tie ir 3 gadījumi, es to visu minu no savas pieredzes kā Asus lietotājs, kā arī cik cilvēkiem utt.. kopumā man ir bijusi darīšana ar šis firmas lapšiem. Var teikt ka es slavēju Asus, un tas nekur nav aizliegts, es taču tēmas autoram nelieku stroķi pie deniņiem un nesaku visu laiku, pērc asus, pērc asus.
Beton, vispirms konservatīvi izvērtē kopējo tēmu un citu cilvēku ieteikumus, pirms sāc komentēt.
Preses relīzes