Iesakiet portatīvo datoru

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Iesakiet portatīvo datoru

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 36 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Willis
    Participant

Fātera HP Compaq nx9030 portatīvais aizgāja uz labākiem medību laukiem, nosvila displeja matrica, iesakiet kādu citu portatīvo ap -250.Ls. .

Prasības minimālas, tikai tik cik nepieciešams lai internetā lasīt avīzes un ziņu portālus, tiks uzinstalētas tikai tādas programmas lai normāli darbotos OS Windows 7 ar Mozilla brauzeri .

Displejs – 15,6

RAM – (vismaz) 2Gb DDR3

CPU – ( Core Duo / AMD ? )

OS – DOS

Nav ne jausmas kuru no portatīvajiem varētu pirkt .

Wuu
    Participant
    Puskač
    Participant

Ir līdzīga matrica (kvadrāts). Varu iedot paprovēt. Ja derēs – 10Ls. [url=skype://macbeton?chat]ziņo[/url]

Willis
    Participant

Š itam HP Compaq Presario CQ57-375SR ir garantija 2 gadi . Tomēr drošāk ..

Willis
    Participant

Nedomāju ka ir vērts krāmēties, tik un tā drīz tam pienāktu gals un būtu jāpērk jauns .

Willis
    Participant

🙁 Vai tiešām šitas ir vienīgais variants cenā līdz 250.Ls., ir taču citu brendu datori ar lielākām [arī Intel] CPU takts frkfencēm, videokartēm, utt. .

Kaut vai šitie trīs

a] LENOVO IdeaPad G565

b] Toshiba C660-1X5 Pentium B940

c] HP PROBOOK 4530S – DUAL CORE CELERON B810

Varbūt arī Wuu ieteiktais ir ‘kudiš’ labāks par nu jau bijušo HP Compaq nx9030 , bet ja no šitiem simtiem piedāvājumiem ir iespēja izvēlēties, kāpēc gan man to negribēt ?

ruukjis
    Participant

Es pieturētos pie Toshibas (lai gan pats kolēģim iepirku jau tevis minēto lenovo), tāpēc ka tas līdz šim ir vienīgais brends, ar kuru man nav bijušas vispār nekādas problēmas, bet tā, protams, ir tikai mana pieredze.

Lenovo, lai arī labs brends, mēdz būt šausmīgi tizlas nesavietojamības, ja gadījumā mēģināsi upgreidot, turklāt šī ir G sērija – nav gluži robustie T sērijas agregāti, kur vēl jūtamas IBM vēsmas.

Willis
    Participant

Kā īsti sastāv ar CPU silšanu portatīvajos, Intel silst domāju noteikti mazāk un ja portatīvajā ir AMD CPU, portatīvo dzesēšana jau pārdomāta ?

Anonīms
    Neaktīvs

“Prasības minimālas, tikai tik cik nepieciešams lai internetā lasīt avīzes un ziņu portālus,”

Tad kāda velna pēc tev divu gigabaitu RAM`s un jaudīgs procesors?

Vienkāršāk (un daudz lētāk) šajā gadījumā būtu paņemt kādu lietotu ACER`u.

Wuu
    Participant

Š…em AMD APU, nekā ātrāka tirgū nav, tanī cenu kategorijā. 4×1.4gHz APU, saliek 2xi3 2,4gHz par procentiem 35%.

Willis
    Participant

Par iespējamo ātrumu man būtu skaidrs, bet kā ir ar temperatūru ?

Willis
    Participant

Jā, prasības nav augstas, taču cenas starpība nav tik milzīga lai neņemt mazliet labāku ar iespēju nākotnē datora dzelžus uzlabot .

Tik cik vakar lasīju par portatīvo izvēlēm, nācu pie secinājuma, stabilākie lētā-vidējā gala brendi sagrupējami

1.vietā “Lenovo”

3.vietā “Dell” (atkrīt augstās cenas dēļ)

2.vietā “HP ProBook”

Foxsk8
    Participant

Uzskaitītie ražotāji, brendi man īpašu uzticību nevieš, ja es ņemtu Laptopu, vienozīmīgi tas būtu Asus.

Asus X53U Rubby, 15.6″, 1.6GHz, 2GB, 320GB, Win 7 HP

Puskač
    Participant

Uz kādu pieredzi un loģiku tu tā balsties?

Asus lētais gals ir vienā līmenī ar MSI un FSC. Tie ir pilnīgi mēsli. Detalizētāk bez alus neizklāstīšu.

No šiem modeļiem Lenovo drīzāk būs uzticamāks un lētāks. Vel ieteiktu apskatīt e-machines variantu.

Un veco laptopu esmu ar mieru savākt, lai nebūtu jāmet ārā. Vai iemainīt pret kautko.

Willis
    Participant

Tieši par ASUS es vakar lasīju ka lētais ASUS gals nav tas labākais, it īpaši sliktas atsauksmes bija par korpusiem, tāpēc arī nevienu no ASUS neizvēlējos .

Foxsk8
    Participant

Puskač jeb Beton, vai tu vienreiz neaizvērsies ar saviem gudrajiem komentāriem?

Kāpēc asus ir labāks, tāpēc ka pats viņus lietoju, ir gan EEE, gan vismaz 4 gadus vecs Asus lapsis, kuram vēl nekas nav ne nobeidzies, ne noplīsis. Visiem kam arī esmu palīdzējis iegādāties laptopus, utt…. par Asus izvēlni ne reizi nav sūdzējušies.

Lai tēmas autors pats domā, ticēt betona padomam vai arī pārējiem viedokļiem.

Puskač
    Participant

Nevari tak no 3 gadijumiem spriest par visu Asus! Muldoņa tāds!

Ja tu neesi redzējis mirstošus Asus un netici man, tad ieej Arcusā un LDC un pajautā ko viņi par tiem domā.

Varētu padomāt ka es te tīšām kādam mēģinu iestāstīt melus. Idiņu bars, es jūs cenšos atrunāt no liekas naudas izmešanas!

Tas i pissec ar šitiem mietpilsoņiem. Ka tik maksimāli izmest naudu par importa huiņu. Un tad vel uzdrīkstās nīdēt ka valstī slikti.

Willis
    Participant

McBeton vai Andron Mc ja nemaldos ir viņš , ‘БОЖЕ МОЙ’ cik viņam vārdi !

Kas attiecas uz to ka ASUS korpusi un korpusu enģes nav izturīgas es lasīju BOOT.LV un to stabili nerakstīja 🙂 Face Off – McBeton/Andron Mc/Puskač .. .

Vēlāk apskatīšos un salīdzināšu arī ASUS portatīvos .

Foxsk8
    Participant

Es nekur neesmu teicis ka parējie ražotāji vai modeļi ir slikti, ieejot tajā paša Arcusā, LDC un pasakot ko ir teicis betons, viņiem būtu daudz vairāk ko teikt, nekā par “pzģ” beigtiem asus lapšiem, par to tu neesi padomājis? 😀

Tu te centies apgalvot, ka redz, visi parējie modeļi ir labi, labāki nekā Asusnieki, bet tev pašam nekāda pieredze nav, tu pats mini, ka pieredzi var smelties citur, bet tev pašam tādas nav, so kā tu vari kaut ko ieteikt, diskutēt, ja tev nav pieredzes. Š is viss ir no sērijas, viena tante teica.

Un es nekur neesmu teicis, ka tie ir 3 gadījumi, es to visu minu no savas pieredzes kā Asus lietotājs, kā arī cik cilvēkiem utt.. kopumā man ir bijusi darīšana ar šis firmas lapšiem. Var teikt ka es slavēju Asus, un tas nekur nav aizliegts, es taču tēmas autoram nelieku stroķi pie deniņiem un nesaku visu laiku, pērc asus, pērc asus.

Beton, vispirms konservatīvi izvērtē kopējo tēmu un citu cilvēku ieteikumus, pirms sāc komentēt.

Wuu
    Participant

AMD zemāka, protams ka iet runa par F1 sēriju.

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 36 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā