Iesakiet portatīvo datoru spēlēm.

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Iesakiet portatīvo datoru spēlēm.

• This topic has 18 atbilde, 8 voices, and was last updated pirms 13 years by Anonīms.
Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Wuu
    Participant

Nepieciešams portatīvais dators spēlēm ~500Ls, gribēju ņemt i7 ar HD6000+. Bet palasot komentāri pāris modeļiem, sapratu ka i7 mierīgi uzkarsts līdz pat 80 grādiem, un sāk bremzēties mēģinot noregulēt temperatūru, kas nav pieņemami!

AMD A cik meklēju nav neviena kārtīga modeļa nav.

Esmu apstājies pie šitā.

Quad core 1.4GHz/2.3GHz

Crosfire ar divām AMD grafiskajām kartēm.

https://www.dateks.lv/cenas/3/57371_asus_k53ta_sx007d_brown_15_6_1_4ghz_4gb_640gb_win_7_hp.php

nevertell
    Participant

Spēlēt vajadzēs apkārt staigājot ?

Savādāk var jau piespraust dajebkādu videokarti caur express kartes slotu un tad tev mājās ir docking-steišens, bet visur citur ir portablis, kas izvelk ilgāk par 15 minūtēm bez rozetes.

Wuu
    Participant

Nē, uz tādu laimi neceru. Vajadzīgs lai būtu pārvietojams. Lai nebūtu kaste ar monitoru jāstaipa, nepieciešamības gadījumā.

Evers
    Participant

Variants nav slikts, taču diezgan “caur kūtspakaļu” .

Turklāt tagad jau portābļi nāk arī ar duālo vga sistēmu, kad spēlē, tad pieslēdzās jaudīgā karte, kad nespēlē, tad tiek izmantota tikai integrētā.

nevertell
    Participant

Kāpēc caur kūtspakaļu ? Karstā karte visu laiku paliek ārpus portabļa, baterijai vairāk vietas. Un būs ātrāks par jebko citu šādā budžetā.

nevertell
    Participant

Tad jau jāņem ir vien fjūžens.

Wuu
    Participant

Fusion atkal maz Mhz, gribas 2.8 min. Bet Intel varianti, ar nav varianti, visi kā spēles pieslēdz karst.

Evers
    Participant

Es to biju domājis tā, ka vienkārši tas pasākums tāds nezolīds, jāčakarējas, jāliek tas karšu adapteris un tad vēl tur jākarina videokarte viņā un baroklis vēl jāpieķepina. Ir kam uz to pajāt, bet man liktos nepatīkami 😀

nevertell
    Participant

Ne visi karst. Lētie āsusi un eiseri karst.

Es domāju, ka spēlēm pietiktu gan ar i5 2xxxM proci, tie nekarst tā patās.

Un spēlēm jau vajag tieši videokarti, ar proci tač izvilks cauri tā pat.

Imhoteps
    Participant

Portjiki nav domāti spēlēm.

Nu, bet jā jau – tad jau: saliec pats (atslēgvārds “alienware”).

P.S. Ek, uz fikso saliku par $ 7K (https://ecomm.dell.com/dellstore/basket.aspx?c=us&cs=19&l=en&s=dhs&oid=ed32c812-5159-4993-914f-89a01bdc9f9a). Pat iegravēju “Wuu” uz viņa. Domājams, autors neapvainosies 😉

bumbulis
    Participant

Man ir šāds: https://www.dateks.lv/cenas/3/58485_dell_inspiron_n5110_black_15_6_2_0ghz_4gb_640gb_dos.php

Ja ir liela vajadzība – varu ko patestēt.

KristoZ
    Participant

Imhotep, izskatās, ka ar tiem komplektācijas groziem tā nevar dalīties, pat ja ir Dell konts – labāk ieliec ekrānšāviņu no tā monstra. ;]

Lai vai kā, manuprāt, Wuu prasības ir neatbilstošas kritērijiem un iespējām – ja gribi jaudīgu (priekš spēlēm), un, lai nekarst – tad jāņem vismaz 17-19 collu aparāts, bet tas tad vairs nebūs diez ko portatīvs.

Ja gribi jaudīgu (i7) un portatīvu – spēlējot spēles karsīs. Bet, ja arī atrastos kāds, kas būtu jaudīgs, portatīvs un mazkarstošs – tad tam ar šādu budžetu būs par maz.

Un daļēji varu arī piekrist nevertell – domāju, ka augšējā gala i5 arī itin labi tiks galā ar vairumu spēļu, ar nosacījumu, ja ir jēdzīga videokarte.

Aldis
    Participant

Parasts portatīvais nederēs spēlēm, nu lab, c.s. 1.6 velk dajebkurš..

viens vāds – alienware.

Imhoteps
    Participant

@ Kristoz

Man nekad nav bijis un nav Dell konts. Lai iepostotu konfigurāciju, beigu “lego” jāievieto grozā, tikai tad parādās vienots links, ko nodemonstrēt kādam. Man domāt, Dell-am no tā ne silts, ne auksts.

KristoZ
    Participant

Ar to es biju domājis, ka pat ar savu Dell kontu, nevaru atvērt to grozu. o_O Ja kāds cits, bez Tevis to var atvērt, tad man tas tomēr vēl nav īsti pielecis. 😕

Imhoteps
    Participant

Njā, tas “grozs” ir jau palicis neaktīvs. Labs i`, projehaļi.

Par tēmu: cena gan ir x2,5 lielāka par autoru interesējošu – https://www.4launch.nl/shop/get/p-4-productid-114472 – taču paraugam var apskatīties šo te: https://www.msi.com/product/nb/GT780DX.html

Wuu
    Participant

Š is bija viens no iespējamiem variantiem, vaina nežēlīga temperatūra, līdz pat 75C. Pilnīgi nepiedodami.

bumbulis
    Participant

Vispār jau stipri vairāk. xD

Anonīms
    Neaktīvs
Tiek skatīts 1 ieraksts (no 19 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā