Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pārējās Hardware lietas › Iesakiet portatīvo datoru spēlēm.
AMD A cik meklēju nav neviena kārtīga modeļa nav.
Esmu apstājies pie šitā.
Quad core 1.4GHz/2.3GHz
Crosfire ar divām AMD grafiskajām kartēm.
Savādāk var jau piespraust dajebkādu videokarti caur express kartes slotu un tad tev mājās ir docking-steišens, bet visur citur ir portablis, kas izvelk ilgāk par 15 minūtēm bez rozetes.
Turklāt tagad jau portābļi nāk arī ar duālo vga sistēmu, kad spēlē, tad pieslēdzās jaudīgā karte, kad nespēlē, tad tiek izmantota tikai integrētā.
Es domāju, ka spēlēm pietiktu gan ar i5 2xxxM proci, tie nekarst tā patās.
Un spēlēm jau vajag tieši videokarti, ar proci tač izvilks cauri tā pat.
Nu, bet jā jau – tad jau: saliec pats (atslēgvārds “alienware”).
P.S. Ek, uz fikso saliku par $ 7K (
Ja ir liela vajadzība – varu ko patestēt.
Lai vai kā, manuprāt, Wuu prasības ir neatbilstošas kritērijiem un iespējām – ja gribi jaudīgu (priekš spēlēm), un, lai nekarst – tad jāņem vismaz 17-19 collu aparāts, bet tas tad vairs nebūs diez ko portatīvs.
Ja gribi jaudīgu (i7) un portatīvu – spēlējot spēles karsīs. Bet, ja arī atrastos kāds, kas būtu jaudīgs, portatīvs un mazkarstošs – tad tam ar šādu budžetu būs par maz.
Un daļēji varu arī piekrist nevertell – domāju, ka augšējā gala i5 arī itin labi tiks galā ar vairumu spēļu, ar nosacījumu, ja ir jēdzīga videokarte.
viens vāds – alienware.
Man nekad nav bijis un nav Dell konts. Lai iepostotu konfigurāciju, beigu “lego” jāievieto grozā, tikai tad parādās vienots links, ko nodemonstrēt kādam. Man domāt, Dell-am no tā ne silts, ne auksts.
savu
Par tēmu: cena gan ir x2,5 lielāka par autoru interesējošu –
Preses relīzes