Iesakiet portatīvo datoru

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Iesakiet portatīvo datoru

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 36 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Wuu
    Participant

ASUS vismaz nav kauns rokās paņemt, Samsungi/HP kā galerts rokās jūtas 😀

Willis
    Participant

Diemžēl Asus X53BY Ruby neiekļaujas manā paredzētajā cenā – max.250.Ls. .

Foxsk8
    Participant

Es nezinu, vai ir vērts pirkt laptopu, vadoties pēc cenas, jo nu piemetot, cik tur bija 20 – 30 Ls, ilgtermiņā šāda summa tev nekādu lielu lomu nespēlēs, tas ir naudas zuduma ziņā attiecībā pret iegūto mantu, pakalpojumu.

Ja ar šādu mērķi cenšanas kaut ko pirkt, tad beigās nekas labs nesanāk, viela pārdomām…..

Pirkt jau var arī letāk, es neko tur sliktu nesaku, bet ir bijis tā, ka nožmoļijot pārdesmit latus, var kost nagos vēl pāris gadus līdz atkal citam laptopa pirkumam.

AlienZ
    Participant

Ceru, ka neviens pa galvu nesitīs, ja iekš tēmas ieteišu Dell cilvēku no kaimiņu foruma – https://eoz.lv/showthread.php?t=27421 Kaut kas no Inspiron sērijas iekļaujas cenas robežās.

Puskač
    Participant

foxsk8, tu vispār esi pilnīgs nejēga jebkurā tehniskā tēmā.

Mākslinieķelis.

Foxsk8
    Participant

Beton, ej taču vienreiz pakaries vai arī ej uz datuvi un kādiem pokēm kaut ko mēģini notirgot pa dešuku, vai pārinstālēt pa piečuku, mums tu te nafig neesi vajadzīgs. Mēs visi zinām, cik liels speciālists tu patiesībā esi, tev tas nav jāpierāda katrā tēmā no jauna, and over and over again. Kad tu vienreiz to sāksi saprast?

Sēdi savā kabūzi, mājās, nezinu kur ir tavs “Krutais meistaru, cienīga darbnīca” un darbojies, un citiem vari stāstīt savas mulķības, idejas.

Beton, tu vispār nodokli maksā par saviem pakalpojumiem, klientiem liec legālu softu, kvītis izsniedz? 😀

Foxsk8
    Participant

+1

Willis
    Participant

Procesors: AMD® Dual-Core E-350 1.6GHz 1MB

Displejs: 15.6” WXGA Glare 1366 x 768 HD LED

Operatīvā atmiņa: 2GB DDR3

Video: AMD Radeon HD6470M 1024MB

Cietais disks: 320GB SATA 5400rpm

Operētājsistēma: Free DOS

Laikam neko labāku un sakarīgāku, (ņemot vērā datora prasības) pa ASUS X53BY-SX042D E350 15″ 2GB 320GB DOS nemaz nevar vēlēties !

Andron MacBeton
    Participant

Par mani nievājoši runā tikai 2 veidu pajolīši. Vieni ir nejēgas, kuri nesaprot cik labi un lēti viņiem ir kas sataisīts. Otri ir tādi appisēji kā tu.

Pirms tu muldi savu krāpnieka tuftu, nosauc konkrētus piemērus! Nevari nosaukt konkrētas lietas – nemuldi!

Foxsk8
    Participant

Lai jau tā būtu, manis pēc, man tas neko nemaina. Dzīvo savā “brīnumu” pasaulē kā tev patīk.

Eudoxus
    Participant

Ja budžets ir 250 Ls, tad robustie ThinkPad aparāti nespīd. Toties var iebirkt tīri labu lietotu ThinkPad T61. Ja nav jālaiž gāmes u.c. muļķības, tad pietiks atliektiem galiem. Katrā ziņā es tā noteikti darītu, ja būtu vajadzība pēc kompja līdzīgiem darbiem.

Eudoxus
    Participant

Reti kad esmu lasījis kaut ko vēl smieklīgāku. Nav jau nekāda vaina dārgā gala Asus kastēm (ok, izskatās ne pārāk, bet tā ir gaumes lieta) tomēr lai teiktu, ka “minētie brendi uzticību nevieš” vajag daudz pīpēt.

schinder
    Participant
    Willis
    Participant

Lietotas mantas un 🙂 reliģisko literatūru lūdzu nepiedāvāt .

P.S.

Ir nelielas izmaiņas datora izvēlē, portatīvais jau pasūtīts .

Eudoxus
    Participant

Jā, par 200 naudiņām tā ir laba opcija. LCD paneļa izšķirtspēja ir zvērā. Katrā ziņā šo es noteikti mainītu pret to Acer. Bet katram savs.

Svens
    Participant

Brrrr, noskurinos, skatoties uz tām eņģēm..

Bet ceru, ka dators labi kalpos!

Tiek skatīts 21 ieraksts (no 36 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā