Sākumlapa › Forumi › Hardware › Pamatplates un CPU › iesakiet proci Socket FM2
ar A4-5300 proci. Nu teikšu tāds sūds. Nabags pat nevelk vienkāršas ofisa programmas. it kā jaudas pietiek bet visu laiku aizrijas un kompis visu laiku nedauz iefrīzo. Rams 8 gb tā kā viņā nav problēmas.
Kādu proci jūs ieteiktu priekš Socket FM2?
Labi ka dateks nomainīs, tikai izvēle nav liela:
AMD A-Series FM2, A8-5600K (4C, 3.6GHz, 4MB Cache, 100W)
?
Esmu nopircis firmai tik daudz pc un pirmoreizi iekritu ar izvēli.
P.S. Pamēģini HDD notestēt, moš tas frīzo…
Nu bet izvēli jau esi izdarījis, ko tad nu vairs…
Jau vakar kad instalēju ar bažām skatijos uz to proci, bet kad palaidu visas ofisa progas kas ikdienā stādās sapratu ka nu ir ziepes. Jo vairāk ka tas dators būs vienam pro menedžerim kurš strādā kā raķete.
Es dodu 99% ka vaina ir procī un 1% ka mātesplatē. Es pats strādāju uz pc ar Phenom X4 un man pietiek kā PS tā ofisam un visam pārējam, nekad pat neesmu redzējis pilnīgi noslogotu proci.
Turpretī šis A4-5300 atgādina laikus prims 5-7 gadiem. kad vajadzēja visu optimizēt.
šodien nomainīs un tad atrakstīšos.
edit: Kas pa mātesplati? Varu derēt kā ieraudzīšu, apraudošās no smiekliem.
HDD vai čipsets. nekas cits.
BIOS SATA ir AHCI vai Natvie režīmā?
Office minimālās prasībās CPU vispār iz ar 1GHz un Win 8 ar tikai 1.2 GHz
Vienkārši meistaram līkas rokas. Tas ir 99% tik nezinu kurš tur instalēja, dateks vai pats vai baba toņa…
Nule varu apgalvot, ka Office 2010 arī uz man te vienas vecas S478 Selerijas griežas daudzmaz normāli, tāpēc patiesi… kaut kas tur vienkārši ir neriktīgi un tas nav procesors.
Š im pc uzliku office 2013 un w7. Testam pieslēdzu savu gmail kontu pie outlooka. Palaidu outlook, dropbox, exeli, wordu un chromē atvēru kādus 5 tabus ar google drive spreadsheet dokumentiem. Ieslēdzu interneta radio uz mp+ Avast. Nu kā parasti birojā strādā menedžeri. Blin birojā jau stāv tādi 20+ pc un visi strādā normāli. Vienīgi šim ir viarāk rams.
Es nebūtu uzreiz pamanijis bet man jau pēc windas installācijas kad liku Avast pc sāka aizdomīgi bremzēt. Procis uz 100%. Tad arī sāku pārbaudīt kā uzvedās.
Nu kāda starpība, proci pirmdien nomainīs un tad redzēs. Ja kārsies tā pat tad vai nu man līkas rokas vai kāda cita vaina 🙂
Nav drīzāk gļukains disks. CPU problēma tā nav. Vai arī līki draiveri.
Event filter with query “SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA “Win32_Processor” AND TargetInstance.LoadPercentage > 99″ could not be reactivated in namespace “//./root/CIMV2” because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
Event filter with query “SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA “Win32_Processor” AND TargetInstance.LoadPercentage > 99″ could not be reactivated in namespace “//./root/CIMV2” because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
swapu ieslēdzu. Nu nezinu kas vēl varētu būt par vainu.
Palasijos forumos izskatās ka tas var būt saistīts ar to ka proci mainija.
Preses relīzes