Sākumlapa › Forumi › Hardware › Atmiņas (HDD, RAM, Flash) › Iesakiet PSU
Pēc jaudas man der visi.
Uzraku gan vienu lapeli, kur aplūkot testus barokļiem:
Es laikam ņemtu to, kuram augstākā efektivitāte, tobiš, BPS-650C.
Amizanta bilža no Chieftec mājaslapas 😀
Chieftec raksturots kā “Importer with almost no influence regarding product quality.” Es neko ar šo necenšos pateikt, lasiet rakstu, analizējiet tabulas ; ).
Kāda atšķirība ir starp šitiem diviem Chieftec modeļiem?
Man ir aizdomas ka Chieftec 550W, aPFC, 12cm fan, 85+ ir vienkārši jaunāks, uzlabots variants un šitais raksts
Par to corsair, nezinu, vai lētais gals viņiem ir labs.
Nočekoju, mans 750 ir no Channel Well. Par salīdzinājumā minētajiem nesanāca atrast.
Kā rādās, pērkot barokli sākumā vēlams noskaidrot tā reālo ražotāju.
SeaSonic ražojums, 105 grādu japāņu kondieris, visas ekstras, kā mēdz teikt autotirgoņi, nav vienīgi modulāro kabeļu. Tāds pats, bet modulārais variants man šķiet labākais produkts, ko esmu līdz šim iegādājis.
Par to corsair, nezinu, vai lētais gals viņiem ir labs.
Vakar lasīju geimeru portālā tieši to pašu, sakarīgi Corsiar PCU sākas no apmēram 85.Ls, tā ir HX sērija
Spriežot pēc tā cik Chieftec 600W ir palikuši Dateks noliktavā (Noliktavā 7 gab), tos labi pērk, ta jau nemaz visam nevar ticēt kas rakstīts.. .
Laikam jāpiekrīt Sņurksim. Ekur:
SeaSonic ražojums, 105 grādu japāņu kondieris, visas ekstras, kā mēdz teikt autotirgoņi, nav vienīgi modulāro kabeļu. Tāds pats, bet modulārais variants man šķiet labākais produkts, ko esmu līdz šim iegādājis.
Es pareizi sapratu, šitais
Rekur
Tīri normāls mirstīgā cilvēka vidusmēra baroklis, lai neiebraukt 🙂 purvā izvēloties arī kalkulators ir
Tā maisiņa (kules 😀 ) dēļ vien var pirkt !
Kā ir ar garantiju, daudz kur raksta, (apmēram tā) 2 gadi, ja ražotājs nav minējis savādāk, tad jau baroklim ir 5. gadi garantija ??!!!!!!! Obaldzetj !!!
Cik nu mana saprašana, pēc tam, ja nu kas notiek, jāvēršas pie ražotāja, jāstāsta sava nelaime, jāaizpilda garantijas pieteikums un par savu naudu jāsūta uz velnsviņzinkurieni. Corsair gadījumā – uz UK. Bet fakts, ka garantija ir kā tāda, mudina uzticēties mazliet vairāk. 🙂
Kā arī feina uzlīmīte, ko uzķepināt uz kastes lai būtu ko ciemiņiem pabrīnīties 😀
Bet ja godīgi, tad, ja budžets atļauj, tad Corsair būs izvēle, kas nepievils, manā skatījumā – barokļu Mersedess.
Preses relīzes