Iesakiet "tableti"

Sākumlapa Forumi Hardware Pārējās Hardware lietas Iesakiet "tableti"

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    bluebird
    Participant

Sveiki! 🙂

Doma ir uz ZS sievai nopirkt planšeti, bet nevēlos pirkt ASUS vai kādu citu brendu, jo tie maksā vismaz +/-300.

Vēlētos iegādāties kādu no nebrendotajiem, jo tie ir lētāki, bet nevēlētos arī uzrauties uz zemas kvalitātes. Zinu, ka lēts un kvalitāte reti ir vienā plauktā, bet varbūt variet ieteikt no savas pieredzes kādu labu variantu līdz 200Ls.

Paldies par padomu 🙂

Eudoxus
    Participant

Iespējams, izdevīgākā versija ir Kindle Fire, kas maksā 200$. Nezinu nevienu lētāku tableti ar IPS ekrānu uc. fīčām. https://www.amazon.com/gp/product/B0051VVOB2/ref=famstripe_kf

Imhoteps
    Participant

iPad. Apmētājiet mani ar puvušiem tomātiem, ja gribat, bet iPad.

Wuu
    Participant

iPad, pārējie GTFO. Un nevis dēļ Abola uzlīmes, bet gan dēļ izstrādātāju atbalsta. Samsung Galaxy Tabs arī esot ok.

Jaunzems
    Participant

Š…emt kaut ko citu kā iPad ir stulbi.

bluebird
    Participant

Kindle Fire laikam uz Eiropu nevar pa vienkāršo pasūtīt??

iPad ir kvalitatīvs, bet šajos ZS vajadzētu kaut ko lētāku! 🙂 Būs citi ZS un būs citi iPad! 🙂

Eudoxus
    Participant

iPad nav līdz 200Ls

Arī ThinkPad ir normāla tablete, tomēr arī tie nav 200Ls, tāpēc arī neieteicu.

Eudoxus
    Participant

Argumenti? Es nesaku, ka iPad ir slikta tablete, tomēr teikt, ka pirkt kaut ko citu ir “stulbi” ir krietni pārspīlēti.

Eudoxus
    Participant

Ar sūtīšanu uz Eiropu nevajadzētu būt problēmām. Galu galā cilvēki pērk citas Kindle versijas no amazon.com, tāpēc nedomāju, ka ar Kindle Fire ir citādi. Protams, vajadzētu rēķināties ar to, ka būs jāmaksā PVN, tomēr ar visu to tas pasākums varētu beigties zem 200Ls. Es arī neredzu neviena iemesla, kāpēc lai par tableti maksātu vairāk.

Jaunzems
    Participant

Aplikāciju un atbalsta trūkums, tehnoloģiskā nepilnība un/vai augstā cena.

Eudoxus
    Participant

Aplikāciju trūkums ir relatīva (cilvēku vajadzība pēc aplikācijām ir dažāda) un pārejoša lieta.

Neesmu drošs, vai saprotu, kas domāts ar atbalstu. Ja runa ir par servisu, tad iebildums nekonkrēts. Katrai firmai ir savi servisa nodrošinājuma tīkls. Labāks vai sliktāt, bet tas jau ir cits jautājums.

Nezinu par kādām tehnoloģiskām nepilnībām ir runa, tāpēc neņemos spriest (te gan jāpiezīmē, ka rakstītājs laikam iedomājas, ka iPad sevī iemieso kādu tehnoloģisko pilnību).

Vai atsaukšanās uz cenu ir mājiens, ka iPad ir lētāks? Tā gan būtu pirmā dzirdēšana, ka Apple gadžetus kāds slavē par lētumu.

Apple rīkiem nav ne vainas, tikai imho tos pirkt ir turpat vai kā verdzībā pārdoties. Viens sūda laptopa lādētājs maksā 62 latus āboļu veikalā. Ja gribi nopirkt labu preci par maksimāli saskrūvētām cenām, tad laipni lūgti apple pasaulē.

Jaunzems
    Participant

Quote:

tehnoloģiskā nepilnība un/vai augstā cena

Pasvītrot nepieciešamo. Vai nu ierīce ir krāms (vai liels telefons (HTC Flyer, Galaxy Tab 7, Dell Streak 7)), vai ari tā ir dārga (Galaxy Tab, EEE Pad un HTC Jetstream visi maksā vairāk par iPad).

Zinu, ko saku – esmu lietojis gan iPad, gan apskatījis (jeb, kā to dēvē šeit, testējis) četrus dažādus Android planšetdatorus.

tastins
    Participant

Es gaidu kad parādīsies ar SD kartes slotu, man tas ir ļoti nepieciešams. Vai kādai normālai “tabletei” ir?

Jaunzems
    Participant

SD kartes slots bija Asus EEE Transformer (tastatūras dokam)

bluebird
    Participant

Kindle Fire laikam nav uz Android. Vismaz pēc video tā var spriest.

deivs001
    Participant

Fire ir ar Android OS – https://en.wikipedia.org/wiki/Kindle_Fire

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 16 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā