Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Iesakiet videokarti
Bet ja tā nopietni, tad par 100 latiem var iehevot 7850 ar 1 gb, un tas būs labākais, ko par to naudu var dabūt. No envidijas diemžēl šajās cenās nekas labs tagad nav. Keplers kā arhitektūra ir ļoti forš, bet tie produkti ir tādi, nekādi. Pazūd savā viduvējībā, neskaitot neaizsniedzamo haiendu.
Un baroklis ļauj tu kaut 7970 likt iekšā. Vai titānu.
…un krietnu daudzumu nervu šūnu nobendēja.
zīmuli, labāk sāc pamazām krāt naudu jaunām pc iekšām. Ielikt 600-ās serijas karti tavā kompī ir tas pats kā ar riteni uz Rīgu braukt. Beidz. Es jau ar pamazām kaļu plānus par pāreju uz Haswell. It kā man jau ir i5, bet vecais 750. Iespraust PCI3 karti vecajā dēlī ir nepiedodama izvirtība. Karte netiks noslogota pat uz 50%, tad nah.. to naudu izmest. Jāmaina iekšas, kaut arī naudas žel. Stabili jau viss iet tāpat, bet ir viens tāds briesmīgs vārds “SPĒLES”. Tās arī prasa no tevis, jaunāku kompi, video. Bet tomēr patīkami, ka spēļu dēļ uzlabotais kompis vairs netērē 2 stundas, lai pārkodētu video, bet izdara to 1/2 stundas laikā. Un nenozēloju ne santīma, kas tika iztērēts SSD iegādei. Nospiežam podziņu un kamēr goramies – kompis jau ir ieslēdzies. 😀
Iespraust PCI3 karti vecajā dēlī ir nepiedodama izvirtība. Karte netiks noslogota pat uz 50%, tad nah.. to naudu izmest.
Ja-ja-ja…
Ta jau visu laiku ir jāpērk dzelži lai tikai apmierinātu tavas velmes?
Pašreizejā karte man ir GeForce 210…. Man īstenībā vienalga ja jaunā karte nebūs noslogota, bet tad kad sanak laika, gribas nedaudz kauko normali padzenāt.. ZINU ka pašas jaunākās spēles uz 100 neies…
Preses relīzes