Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Ieskats jaunajā Firefox dizainā «Australis»
blogā
Veins labprāt visiem arī parādītu rezultātus, bet mainīts tiek ne tikai Firefox dizains, bet arī kods. Š ī iemesla dēļ nevar tā vienkārši ieklikšķināt about:config un ieslēgt jauno grafiku. Tomēr daļu darba mums parāda: lai apskatītu, nepieciešams uzinstalēt Firefox Nightlyabout:preferences

– Lejupielādes poga, ir ieviesta, jau 3 versijas atpakaļ, bet nepatīk, bij vecais variants tīri ērts, krietni ērtāks kā tagadējais. Man sanāca nesen kačāt no rapidshare-s masīvs fails, tas man vilkās dienu (nejau mana interneta atruma delj), tajā dienā es paspēju sakačāt jau daudz citas lejupielādes, un lai atrastu iesākto brīnumu bij jāver vaļā libary, jāskrollē, jāmeklē, utt.. Iepriekš logs visas aktīvās lejupielādes sakārtoja augšpusē.
– Settingi – tagad to skatu pie addons var pamanīt. Nesaprotu, kam nepieiešams logs pa visu ekrānu, labāk bija viss mazā, vienkāršā logā. Nu priekš lieliem monitoriem kruķīt setting-s skatu augšā lejā, nav īpaši pārlūkojami.
Vēl tie daži jaunie menu, ne visai patīk. Š oreiz ar visām 4 piekrītu m_janis, šāda “Chrome” kopēšana ne visai iet pie sirds..
Lejupielāžu logam:
browser.download.useToolkitUItrue
Iestatījumu logam:
browser.preferences.inContentfalse
Ja jūs nelietojat pieejamos hotkey’us, kā piemēram ctrl+tab, ctrl+j, ctrl+w, ctrl+t, tad jums nav balss tiesības, jo jūs tā pat neprotat lietot savu brauzeri.
Preses relīzes