Ieskats: Starcraft2

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Video sadaļa Ieskats: Starcraft2

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Foxsk8
    Participant

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=isbz7eXWEPM[/youtube]

Populārās blizzard kompānijas spēles “Starcraft” otrā daļas ieskats “Starcraft2”. Video izsaka visu.

usins
    Participant

nu jā. šis jau prasīs palielu datora jaudu 🙂

Foxsk8
    Participant

Š itā būs revolūcija spēļu industrijā, es tā vismaz ceru, ka tā būs. Fani šai spēlei ir no 1997 gada, gandrīz 10 gadus šo spēli spēlē miljoniem cilvēku Starcraft-Broodwar. Protams Tā ir tikai 1 daļa. Nu ko gaidam 2 daļu.

usins
    Participant

nu jā- tas pats ira ar Counter strike 1.6 versiju!!!

Anonīms
    Neaktīvs

Š itais vairs nav aiz kalniem. Regulāri iečekoju viņu mājas lapu, pamazām viss top. Būtu vēlams vēl piemest klāt tos citus video. Protosiem bija labs video.

aidskillz
    Participant

Man nagi vienkarsi nejega niez! Sitais bus jadabu par katru cenu! :money:

QueenZ
    Participant

domāju, ka tieshaam šī spēle prasīs labu datoru! Video bija labs, tieshaam patika 🙂

mrrr
    Participant

ne jau ar Counter strike 1.6, bet gan Counter strike :)) pats cik gadus atsēdēju 😀

Evers
    Participant

nu CS 1.6 vēl tagad ja nemaldos tiek čempjos spēlēts, CS:S tur nespēlē. Tas pats ar pirmo Starcraft. Starcraft, laikam, izcēlās ar to, ka balans starp rasēm bija labāks par citām RTS spēlēm. Pats neesmu bijis liels šīs spēles fans, bet spēlējis esmu, un patika, skolas gados pat vienam manam it pasniedzējam SC bija cieņā. 2. daļu arī gaidu, pēc grafika liekas smuki nostrādāts, bet ne pārspīlēti. Tehnika gan būs priekš viņa man pa švaku. No RTS spēlēm personīgi vislabāk Stronghold Crusader patīk. 🙂

Ixtys
    Participant

Man nerāda to video 🙁

feiks
    Participant

tipa sc2 un diablo3 būs viena dziņa?

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 11 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā