Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › PR › Iespaidīga skaņa – Logitech telpiskās skaņas skaļruņi
„Mēs Logitech telpiskās skaņas skaļruņus Z506 konstruējām tā, lai jūs varētu tos uzstādīt pēc savām vēlmēm jebkurā mājas istabā,†sacīja Logitech viceprezidents un Audio nodaļas vadītājs Marks Š neiders (Mark Schneider). „Skaļruņi Logitech Z506 ir saderīgi gandrīz ar jebkuru mājas izklaides ierīci, ļaujot jums ātri pievienot spēļdatoru, kas izmanto RCA savienojumu, datoru, izmantojot tā skaņas karti, vai arī ciparu mūzikas atskaņotāju, izmantojot tā 3,5 mm pieslēgvietu. Tagad nodoties jebkādam iemīļotam izklaides veidam ir pavisam vienkārši.â€
Lai Logitech telpiskās skaņas skaļruņus Z506 būtu vieglāk uzstādīt, kabeļiem ir atbilstošs krāsu marķējums un sistēmā ir iekļauti piederumu kabeļi skaņu kartēm un mūzikas atskaņotājiem. Spēļu cienītāji skaļruņus Z506 var pievienot tieši pie spēļdatora RCA kabeļa. Turklāt Logitech telpiskās skaņas skaļruņi Z506 atbalsta divas vienlaikus pieslēgtas ierīces, piemēram, spēļdatoru un ciparu mūzikas atskaņotāju.
Veidojot telpisku stereoskaņu, skaļruņi Z506 var pārvērst divu kanālu stereoskaņu iespaidīgi bagātā telpiskā skaņā, iesaistot jūs iemīļotāko filmu notikumos vai sniedzot konkurētspējīgas priekšrocības spēlēs, kurās jādzird aiz muguras esošais slepenais ienaidnieks.
Piedāvājot 75 vatu (RMS) jaudu, uzņēmuma Logitech jaunākie skaļruņi var piepildīt telpu ar skaņu pat tā, ka sāks rībēt logu rūtis. Pievienotais lejupvirzienā darbojošais zemo frekvenču skaļrunis nodrošina dziļus basus un atdzīvina jūsu mūziku, filmas un spēles. Turklāt jums ir īpaši paredzēta basu vadība, kas ļauj tos paaugstināt vai pazemināt, atkarībā no tā, cik daudz (vai maz) dunoņas vēlaties dzirdēt. Un gadījumos, kad nevēlaties traucēt pārējos mājas iedzīvotājus, uzņēmuma Logitech telpiskās skaņas skaļruņiem Z506 ir austiņu pieslēgvieta privātām klausīšanās reizēm vai vēlām nakts stundām.
Cena un pieejamība
Logitech telpiskās skaņas skaļruņi Z506 Eiropā būs nopērkami augusta sākumā par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu € 89,99.
Mans creative šito owno vienā setā
Manas 70’nieces tevi kopā ar tavu creative owno. Ka tik paplātītie un pagarināti krānu… Tāds neveiksminieks. Tu nemaz neesi tās skandas redzējis, ne dzirdējis. Kā tu vari zināti? 😀
Veidojot telpisku stereoskaņu, skaļruņi Z506 var pārvērst divu kanālu stereoskaņu
.
Kārtējais idiotisma kalngals. Mākslīgi sačakarēts audio nekad neskanēs dabiskāk, par: kvalitatīvs skaņas avots (ne jau mp3 mēsls) > hardwarisks
Vienmēr atradīsies kāds “ģēnijs”, kurš izlems, ka ir gudrāks par ierakstu studijas skaņu inženieri, jo studijā jau neviens nesaprot, kā pareizi skaņdarbam jāskan
Mans creative šito owno vienā setā
Manas 70’nieces tevi kopā ar tavu creative owno. Ka tik paplātītie un pagarināti krānu… Tāds neveiksminieks. Tu nemaz neesi tās skandas redzējis, ne dzirdējis. Kā tu vari zināti? 😀
2xS90,2xS30, visas četras ar pārlodētām platēm pie Sony 5.1 pastiprinātāja + 100W Pioneer subis ,Creative 5.1 + Logitech 2.1, viss pie VIA 7.1 kartiņas. Kurš te kuru owno, neveiksminiek.
Jāni, subis ir derīgs, bet ar noteikumu, ka saprātīgi noregulēts. Ne tā, ka pārējos kanālus nevar dzirdēt un logi ar visiem rāmjiem lido ārā.
Logitech telpiskās skaņas skaļruņi Z506 Eiropā būs nopērkami augusta sākumā par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu € 89,99.
2xS90,2xS30, visas četras ar pārlodētām platēm pie Sony 5.1 pastiprinātāja + 100W Pioneer subis ,Creative 5.1 + Logitech 2.1, viss pie VIA 7.1 kartiņas. Kurš te kuru owno, neveiksminiek. .
Nu ja man jāizvēlas starp šiem abiem (ja jau tiek salīdzināts, kurš kuru owno), tad es izvēlos TavasMaates
Atraduši ar ko mērīties….es kad taisīšu apskatu par 20Ls vērtu telefonu, varu derēt, kad kāds atradīsies, kurš iepostēs – a mana nokia pa 600Ls ir daudz krutāka!
Bet šoreiz Wuu
2xS90,2xS30, visas četras ar pārlodētām platēm pie Sony 5.1 pastiprinātāja + 100W Pioneer subis ,Creative 5.1 + Logitech 2.1, viss pie VIA 7.1 kartiņas..
Bija man ar bērnībāaktīvas
Wuškina kungam paskaidrošu, ka labi uzturēta, kopta radiotehnika skanda ar svaigām gumijām un normālu tinumu skan labāk un patīkamāk (100%) par tavām 70, šo logitech un manu creative. Wuškin, toč, labāk strīdies ar mani par programmēšanu un IT ne audio un skaņas kvalitāti, vai arī es tevi varu izvest ekskursijā pa savas lauku mājas bēniņiem, kas pārkrauta stāv ar audio tehniku, starp kuru es ja pareizi atceros staigāt iemācijos. Da i laikam arī pāris gadi muziķenē un augstākā muzikālā dzirde šo to izsaka. Vai arī piesakies pie MSH kursos, šams tev pastāstīs kas tas tāds audio un kā atšķirt nelietojamu audio no lietojama audio.
deviņdesmitniecēmLogitech Z-5500
Jāpiekrīt arī tiem, kuri saka, ka Logitech skaļruņu dizains mani attur. Joprojām “domāju” par kādu Microlab (vai analogu lētā gala) konservatīva paskata 2.0 iegādi, lai varētu šad tad pabrēcināt arī tāpatās. Sābs ir derīga manta, taču nez kur lai novieto un vēl hvz kā lai pieregulē dzīvoklītī, kur katrā telpas stūrī viss skan savādāk. Kam jau vajag tikai untz-untz būkšķināšanai, tad tik uz priekšu.
Wuškina kungam paskaidrošu, ka labi uzturēta, kopta radiotehnika70
Un mazo jančuk , zb visu laiku vienu un to pašu tekstu močīt katrā topikā, kas saistīts ar audio .. vsp kāds tad ir tavs audio ekipējums?
Veidojot telpisku stereoskaņu, skaļruņi Z506 var pārvērst divu kanālu stereoskaņu
.
Kārtējais idiotisma kalngals. Mākslīgi sačakarēts audio nekad neskanēs dabiskāk, par: kvalitatīvs skaņas avots (ne jau mp3 mēsls) > hardwarisks
Vienmēr atradīsies kāds “ģēnijs”, kurš izlems, ka ir gudrāks par ierakstu studijas skaņu inženieri, jo studijā jau neviens nesaprot, kā pareizi skaņdarbam jāskan
+1
Vēl jau tas sīkums ka kārtējo reizi uztaisīti grabuļi, kuros nav iekļauti pļurņiki, kas spētu uztaisīt normālas vidēji zemās frekvences 🙂
Preses relīzes