Sākumlapa › Forumi › Hardware › Video un Audio › Iespējamie AMD Radeon 6700 sērijas dati
Ar (cits video karšu ražotājs) ir cauri…
AMD are using the 6870 to replace the 5770 – this is where it gets confusing. AMD are changing naming schemes… the 6870 will replace the “5770-esque” part of the market, while the new 69xx series will replace the current 58xx market-segment.
Tas gan nemaina faktu, ka ar (citu videokaršu ražotāju) ir cauri. I WANT MOAR FERMI! 😀
[spoil][img]
ātrāk/klusāk/energoefektīvāk par (citu videokaršu ražotāju) karti.
Bet draiveri būs sliktāki nekā testikulārais vēzis.
Viss atkarīgs no tavas līkrocības…
Ja nevertell domā par draiveru problēmām linux videi, tad vispār neredzu kur ir problēma, uz linux tāpat nav nekas darāms tāds, kam vajadzētu kautko vairāk par paša lētākā plaukta karti. Un tur jau vairs nav nekādas nozīmes, vai lēta nvidia, vai lēta ati vai vispār Intel integrētais risinājums.
Atceros, ka sen sen bija problēmas ar draiveri X300 videokartei, mēdza šad tad nokārties. Bet pēdējos 2-3 gadus, kur esu sastapies ar kādu ati kartiņu, nav manītas nekādas problēmas. Būs vien jāpiekrīt Wuu pēdējā postā teiktajam.
Ja nevertell domā par draiveru problēmām linux videi, tad vispār neredzu kur ir problēma, uz linux tāpat nav nekas darāms tāds, kam vajadzētu kautko vairāk par paša lētākā plaukta karti. Un tur jau vairs nav nekādas nozīmes, vai lēta nvidia, vai lēta ati vai vispār Intel integrētais risinājums.
Nvdpau ? OpenCL/Cuda iekš bektreka ? Unigine ? Wine ? Kā ta nevajag. VAJAG
Iekš xorg’a dx10/11 api ar *tulīt* būs .
Šªn nexuiz tā pat ar 8800gt uz max, es runāju par GALĪGI MAKSIMÄ€LO konfigurāciju nepaspēlēsi uz tā paša 1280×1024.
ATI kartes pat nejēdz iekš linux’a kārtīgi renderēt vairākus displejus, kur nu vēl atkodēt video. Šªn par windouzi ar man ir ne pārāk labas atmiņas par ā tē ī, vai kā tagad jāsaka, ā em dē. Akmandievs.
Žēl, ka kāds nopietns jomas profesionālis nav uzrakstījis NV vs ATI draiveru salīdzinājumu uz dažādām OSēm. Parasti sanāk tikai dzirdēt tautas atziņas forumos, bet kā zināms, tauta mēdz kļūdīties.
“Paskat, es lietoju ATI, paskat, mans mikroskopiskais loceklis nupat kļuva par pāris mikroniem garāks, paskat, paskat!”
Patiesībā jau nav liela jēga AMD ņemties taisīt draiverus priekš tā labi ja 1% lietotāju, no biznesa viedokļa tas vienkārši nav izdevīgi.
Dauņuks Wuškins atkal izceļas.
“Paskat, es lietoju ATI, paskat, mans mikroskopiskais loceklis nupat kļuva par pāris mikroniem garāks, paskat, paskat!”
Daunis ir medicīniska diagnoze, kas norāda uz iedzimtu attīstības atpalicību. Esi mediķis, lai uzstādītu diagnozi? Iztiksim bez personiskiem uzbraucieniem, lūdzu.
Te tak nekas nav jāuzstāda. Viss ir acīmredzams.
Izsaku brīdinājumu.
[spoil][align=left]LOL
Made my day…LOLOLOLOLOL
Preses relīzes