Sākumlapa › Forumi › Arhīvs › Rakstu autoriem › Ieteicu uzrakstīt!
Š is topiks vienmēr atradīsies Rakstu autoru sadaļā pašā augšā, lai nav jāmeklē. Ja kāds sev paņēma kādu tēmu – būtu labi to atzīmēt, lai vairāki neuzraksta 🙂Tu atradi svaigu un interesantu tēmu rakstam/ziņai, bet pašam nav laika uzrakstīt? Ievieto šeit, lai kāds cits uzraksta!
Es rakstu par Samsung Pixon12
Raksti, bet lai nav idiotismi kā MartinamKarelim
Ar 3,1 collu AMOLED skārienjutīgo displeju aprīkotais tālrunis piedāvā arī 12 megapikseļu kameru, intuitīvu taustes fokusu, Smart Auto režīmu, kas pielāgojas apstākļiem, kā arī 28mm platleņķa lēcu
Jābūt – objektīvu, kas nosacīti atbilst 28 mm platlenķa objektīvam 35 mm filmiņu standartā
UI, ir gan jau kas rakstiits, bet te ir vairaak, iespeejams, noderiigi linki… .
Reku par chrome:
Notepadā jau par to reiz bija. Man ir tas Linux Hroms jau kādus 3 mēnešus instalēts un ik pārdienas updeitojas: lietot var, ātrs arī ir, bet ļoti daudz kas vēl trūkst, piem. nav flash atbalsta. Lai vēl drusku pielabo – tad uzrakstīsim.
Nezinu cik svariigi, bet nu uzskreeju virsuu. Ja kaadam ir veelme ko uzziimeet, uz prieksu. Pats noteikti neziimeeshu, jo nogalei ir citi plaani 🙂 .
Manuprāt, interesanti, bet man šobrīd nav laika rakstīt.
RT @krizdabz
Varbūt kāds par šo uzraksta?
– Verizon Intros Samsung ‘Rogue’
– IT Energy Efficiency Slips In Priority
Ja nu šeit ir kādi aktīvisti, tad domāju, ka gana regulāri varu pamest šādus linkus uz dažādām tehnoloģiju ziņām. Bet izskatās, ka e-žurnālisti nav diez ko aktīvi…
Preses relīzes