Ieteikumi spēlēm uz portatīvā datora?

Sākumlapa Forumi Datorspēles PC un Konsoļu spēles Ieteikumi spēlēm uz portatīvā datora?

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    Priede
    Keymaster

Sveiki!

Man ir pavisam vienkāršs portatīvais dators, tādēļ liela daļa man zināmu spēļu diezgan velkas, un tās, kas nevelkas, jau apnikušas. 😀

Manam PC ir i3 2GHz procesors, 4 GB RAM, 125 GB SSD.

Ko interesantu varat ieteikt šādam variantam? :slightly_smiling_face:

osy
    Participant

Neviens tak nezin ko spēlēji līdz šim un kādi žanri tevi interesē. Un kāda tam monstram videokarte?

konsumer
    Participant

Noskaties manu video par spēļu straumēšanu… Šeit pat, Notepadā zem sadaļas Video atradīsi. Moš, pat nevajadzēs jaunu datoru?

Priede
    Keymaster

Osy wrote:

Neviens tak nezin ko spēlēji līdz šim un kādi žanri tevi interesē. Un kāda tam monstram videokarte?

Par video karti nezinu, kur pat skatīties, varētu būt – Intel(R) HD Graphics 520.

Žanram nav nozīmes, patīk izmēģināt ļoti dažādas spēles, paspēlēju, apnīk, mainu.

Priede
    Keymaster

Konsumer wrote:

Noskaties manu video par spēļu straumēšanu… Šeit pat, Notepadā zem sadaļas Video atradīsi. Moš, pat nevajadzēs jaunu datoru?

Paldies par ieteikumu! Apskatīšu. :slightly_smiling_face:

darklight
    Participant

Ja konkrētas prasības nav minētas, tad iesaku Doom2. Bet, ja nopietni, tad Doom 3 toč var uzraut. Un visas Half Life daļas.

pidarsons
    Participant

BET es iesku solitairs. Vilks (NE tas vilks no foruama)bet vispār vilks uz 100%,bet tā tieciet paši galā ar tiem vilkiem (joks).

Violi Violi
    Participant

Nevēlaties spēlēt azartspēles savā klēpjdatorā?
    Ja pieejat tēmai atbildīgi un apgūstat vismaz pamatinformāciju, viss būs kārtībā. Lieliski, ka daudzi tiešsaistes online kazino Latvija piedāvā iespēju spēlēt bez maksas. Piemēram, šajā vietnē ir šāda iespēja: https://www.latvijas-kazino.eu/ . Tādā veidā jūs varat izpētīt vietni, izmēģināt veiksmi un kopumā izlemt, vai ir vērts spēlēt uz īstu naudu.

Tiek skatīts 8 ierakstu – 1 līdz 8 (no 8 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā