Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › Foruma Jaunumi un Lietošana › Ieteikums
Pievienojieties TVnetam.
Pēc intelekta pilnīgi atbilst.
labaak buutu kaadu veceni dabuujis pie saniem ja es varu un 3dklucis var tev ar jaavar 😀
Forumam ir divi veidi- Savācās visi viena līmeņa cilvēki un apspriež kopīgās intereses
Otrs variants- ir gudri cilvēki, kuri palīdz iesācējiem, atbild uz jautājumiem utt.
Cilvēki, kuri uzskata, ka šis ir pirmais variants- izju Jūs ziniet un meklējiet citur to aaugstā līmeņa sabiedrību. Pārsvarā IRC.
.
Par cien. D_L teu Zābakforums principā un EOZ (kas konkrēti *ir* pirmais variants šai pašā mazajā Latvijā) zināmā mērā nepiekrīt.
Par betonu… nu tas ir ielaists gadījums. Izrādās, tie bij tikai ziediņi.
Par zināšanu līmeni nevar spriest.
Notepad kā tads vispār aizsākās kā jaunu cilvēku, kuriem ir minimālas pieredzes IT kā tādā, bet gribēja mācīties. Mēs gribējām vietu, kur varam paši mācīties, mācīt/palīdzēt citiem. Veiksmīgi sanāca piesaist’t gudrākus cilvēkus par sevi. Bet tagad, tas ir aizgājis tālu par tālu, bet tā nav notepad unikāla problēma. Parādiet man forumu, kur ir daudz labāka situācija? Latvijas forumos ir traki, laikam vienīgais, ko stutē latvieši un ir kvalitatīvs, konstruktīvs ir mikrotik.lv forums, kur paši izstrādātāji un dev atbild uz jautājumiem, un tur nav stulbu jautājumu, kaut gan tur sabiedrība cita apgrozās, jo katram knariņam nevajag tuneļus būvēt un lielus tīklus uzturēt…
Zinu zinu veči esmu neciešams-bēt pie tā vaiņiigs betons !Agrāk nemaz par šadu forumu nezināju -datuve šo iluzionistu iepazinu -Tā šis no turienes pazuda ,bet putniņš pacivināja ka šeit viņš ir -tā nu es ar uz sejieni migrēju-jekas betons vainiigs ka taads ka es te neda—itenis esmu 🙂
Datuvē biju gandrīz no pirmssākumiem un labi ievēroju, ka visi sakarīgie, (kā pēdējais izturēja KaaNeiet) emigrēja, kopš tur sāka smirdēt personāžs PiedirsdPilu (alias Klucis3D, 3Dklucis un hvz kā vēl), kurš vispirms jau izcēlās ar to, ka ne pareizi rakstīt, ne noformulēt domu nespēja, bet pēcāk ar stipri vulgārāku/stulbāku leksiku, kā Betons.
Tā kā, raudi vai smejies, bet Datuvi iznīcināja 3D Klucis un alberino, nevis Betons.
Un pieturi muti, jo tavas domas mani galīgi neinteresē, bet pārējiem vienkārši nelabi metas no tavas vārtrūmes leksikas un tādēļ tiešām te var pienākt Datuves liktenis.
Katrā ziņā, šis forums nav liels dzīvotājs.
1) Viens pats Samurajs nevar šo pavilkt un arī negrib. Naher viņam viss šis murgs?
2) Hostings ir briesmīgs
3) IT auditorija Latvijā ir smieklīgi maza, bet prasīga
Lai šo pasākumu izvilktu līdz adekvātam līmenim un piesaistītu normālu audtoriju ir viss jāmaina. A kāda jēga, ja to nevar normāli komercelizēt Latvijā?
Reāli visi sakarīgie džeki sēž ārzemju forumos un nenodarbojas ar jēlībām.
Seit visu grauj betons,ka betons balatos ta pretim sanēms nedapistaas tēmas ,vai visu to pizdainaaako!
Kartibu ievedis tikai un vienīgi jus pasi…mes ka melnie imigranti te būsim un spridzinasim:D!
Bloķējot arējo IP vesels tukstotis vairs gribot netiek piereģistrēties, -līdz ar to apmeklētāju nav jo vienkarsi tas nav iespējams .Jā ja proxi var izmantot,bet sakarigs proxis ir par maksu:)-naxuj kadam to vaig…
Ļoti vienkārši kā dienestā-viens tais sūdus ,bēt cieš vissi:D!
Seit un citur sarežģitāk -šeit valda aklais rasisms- nevar saprast kuru sist:D!
Preses relīzes