Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › Ieteikums Notepad
Tādejādi netiks ietekmēti tie kas nāk prasīt palīdzību no kaukāda “nesekjūra” kompja/routera, bet samazināsies tukšpļūšu rosība.
Ievieš IP adrešu pieviešanu un izdzēš mani ar visiem postiem.
Vai veljoprojām bail?
No pieredzes – man vasarās sanāk diezgan daudz lietot LMT 4G priekš interneta browsēšanas, un ik pa laikam Gūgle prasa vadīt Captchu pie meklēšanas pieprasījumiem, ar iemeslu, ka tieši no tās IP viņus bombardē…
Bet domāju, ka manis reiz ieteiktā ratio sistēma varētu ko labot, kaut gan, pret tādiem kā cesedy – kas 100% visiem mīnusus liktu bezjēgā, atkal būtu jāliek dažādi limiti…
Edit – Sorry, pārpratu, domāju ka limits 100 posti.. Bet nu šā kā tā, dīvains ierosinājums – pēc 100 postiem IP parādīt pie nika…
BET KO TU DZER?!?!?!
Svētā govs…
Kas teu kaiš?
Nu, nobanos manu IP. Nomainīsies mana IP (kā 90% Lattelecom lietotājiem) un nekas nemainīsies. Tas jau tev pašam bija jāzin, jo, cik atceros, paša IP vairākas reizes ir nobanotas.
Bet man jau vairāk patīk atbildēt uz taviem stulbajiem komentāriem ar kaut ko vēl stulbāku. Lai jau cilvēks paārdās.
Lai gan oriģināli McB bija domājis rādīt IP, lai tipa varētu pahakot viņas. Nu lūdzu, mana reālā IP šobrīd ir 89.201.47.223
Uz priekšu, pilnpļūti!
par IP runaajot – tas tikai taadai primitiivai iebiedeesjanai un idiotu kjersjanai. tie, kam vajadzees dirst, pieliks paarluukam kaadu proxy addonu, un rakstiis no “Vaacijas”, “Singapuuras” un hvz veel no sazin kurienes, sjaadaa veidaa apejot gan limiteesjanu, gan apgruutinot identifikaaciju (nezinu kam buutu jaanotiek, lai menti mekleetu notepad.lv lietotaaju, skjetinot proxy kjeedi, mhhh)
Ja vakar 22:00 tādu tuftu varēja sagvelzt…
Samierinies ar to, un NEVAIROJIES!
Skaidrs, ka tu esi tas pats lohs kas drunk_lizard iekš zābaku foruma.
Neiznēsātā krava.
Preses relīzes