Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Cilvēks un Sabiedrība › "Igaunijā pieņemts likums ļauj reģistrēt viendzimuma pāru attiecības" – viedokļi?
patiesībā nedaudz brīnos par tik lielas tolerances esamību… lettiņiem jau patīk citādos nolikt un apsaukāt…
Lai viņi pa kluso nodarbojas ar savu anal coitus
Homoseksuālisti ir ģenētiski slimi cilvēki, un kā ar slimiem ar tiem būtu jāapietas: dot viņiem tiesības, bet reizē raudzīties, lai geji neapdraudētu veselīgās sabiedrības nākotni.
Vēl interesants jautājums – ja jūs būtu vecāki, un jūsu bērni būtu geji vai bietes? Vai nebūtu vīlušies savā audzināšanā?
Kāpēc? Kāds tam sakars ar audzināšanu? To, kā zināms, nevar ne “saķert”, ne ieaudzināt, ne mantot ģenētiski.
Man ir pulks ar bērniem un katrs ir pilnīgi savādāks pēc rakstura, lai gan audzināti ir vienādi. Tās ir stulbības, kad saka, ka bērni ir vecāku atspulgs. Bleķis! Katrs ir savādāks, katram ir savs raksturs un veidojas savas domas un uztvere. Ja man atklātos fakts, ka kāds bērns ir citas orientācijas, tad es noteikti censtos viņam palīdzēt un atbalstīt viņu.
samurajs
Un te nav nekāda sakara ar to, ka ir kaut kāds apdraudējums sabiedrībai. Sabiedrību var apdraudēt jebkurš cilvēks (neatkarīgi no sexuālās orientācijas), kad kādu izvaro vai apdraud bērnus. Tas ir krimināllikuma pārkapums un attiecīgi uz to ir jāreaģē.
Un ņemot Alda teikto, samuraj, iedomāsimies situāciju, ja tavs bērns būtu gejs (nu piemēram). Vai tik tu nesāktu dziedāt citu dziesmiņu. Š aubos, ka tu velētos, lai viņš savu dzīvi pavadītu mocībās un pats (un tu arī) savu dzīvi pavadītu ar kauna sajūtu. Savādāk gan būtu jājautā – kas gan tu par tēvu? (no sērijas, ja dēls padevies pa prātam, tad ir labs puika, bet ja ne, tad izmet mēslainē)
Mans cepiens neattiecas tikai par gejiem, bet par ideoloģiju, ka cilvēki bāžas iekšā citu privātajās dzīvēs un visu grib pēc sava prāta. Bet tā nekad nav, cilvēki ir dažādi. Tas jau atspoguļojas jau dārziņos/skolās, kad jaunieši nežēlīgi izsmej savādakos. Un nedod Dievs, ka tu domāsi savādāk, nekā lielākais vairums. Š itais stūrakmens būtu jāsalauž, lai uzlabotos sabiedrības kvalitāte. Un to noteikti neizdarīs gada, desmitu vai varbūt pat simts gadu laikā. Bet ja nesāks par to runāt un darīt, tad nekas jau nemainīsies. Geju problēma ir tikai viena lieta no tūkstošiem, kas būtu jāatrisina.
P.S. – Es, samuraj, jaunība aizrāvos ar Austrumu filozofiju lietām un atceros vienu viedo teikto par geju nīdējiem, ka ja cilvēks ļoti atklāti pauž pret tiem nepatiku, tad iespējams, ka viņam pašam ir slēptas (pat varbūt viņam pašam nezināmas) noslieces uz homīšu lietām, bet prāts veido aizsargbarjeru – to noniecinot. Kaut kā tā, precīzi nenocitēšu.
Katrs ir personība ar savām interesēm…
P.S Š īs pret geju organizācijas smird pa gabalu pēc kremļa maigās varas… Ar saukli: (Pie mums tā gan nav) Lai gan sociālie tīkli vk, adnaklasņiki u.c pilni ar tiešām “perversām” lietotāju bildēm…
Shady
1) 100% hetero
2) 100% homo
tikmēr viss ir sakārtots. Neviens nav pāraudzināms, neviens nav pārprogrammējams uz pretējo orientāciju. Ber reālajā dzīvē lielumlielā daļa citādi orientēto ir jauktām tieksmēm
3) 5%, 10%, 15% … utt. homo. Pārējā % daļa viņos velk uz hetero. Varam saukt viņus arī biseksuāļi
Respektīvi homoseksuālās tieksmes viņos ir dziļāk vai mazāk slēptas, un tas, vai viņi tās reāli piekops savas dzīves laikā, ir lielā mērā atkarīgs no audzināšanas un sabiedrības attieksmes. Līdz šim lielākā daļa šādu cilvēku dibina normālas heteroseksuālas ģimenes, izaudzina normālus bērnus un nodzīvo pilnvērtīgu dzīvi. Bet reklāmas nozīmi nedrīkst nenovērtēt. Ja homoseksuālisms skaitās kruti, tas noteikti ir jāpamēģina. Un cilvēks ar 10% homo noslieci var kļūt par atkarīgo no tā. Nedomāju, ka Latvijai ar tā jau katastrofālo dzimstības līmeni būtu vajadzīgi papildus homiķi.
Tagad par bērniem: daļa tiešām izaug neatkarīgi, bet cita vismaz tikpat liela daļa spēcīgi ietekmējas no vecākiem. Kāpēc tad vecākiem mūziķiem vai ārstiem bērni ļoti bieži arī kļūst par mūziķiem vai iet studēt medicīnu? Vecāku ietekmi nekad nedrīkst novērtēt par zemu.
Tevis minētais iespējamais gadījums no sērijas “Ja bērns būtu gejs” protams, nenovestu pie izmešanas miskastē, bet gan pie uzvedības ieaudzināšanas, ka ar šo tēmu nav jāplātās un to nav jāreklamē. Sabiedrība nav gatava uzņemt gejus pilnvērtīgi bez diskriminācijas, un baidos, ka vēl ilgi nebūs gatava.
Līdz šim lielākā daļa šādu cilvēku dibina normālas heteroseksuālas ģimenes, izaudzina normālus bērnus un nodzīvo pilnvērtīgu dzīvi.
Nē. Lielākā daļa šādu cilvēku savu orientāciju slēpj no sabiedrības bailēs no vajāšanas, visu mūžu nodzīvojot vientuļi un emocionāli salauzti. Tiesa gan, izskatās, ka tev ar to nav ne mazākās problēmas…
Piekrītu, ir tādi, kuri nodzīvo dzīvi vientuļi un emocionāli salauzti – tie ir homoseksuāļi, kuri saskārušies ar naidīgu attieksmi. Un visticamāk tāpēc, ka paši sākuši kačāt pravas
Patiešām, man ar to nav sakara, un homiķu problēmas man laikam arī nebūtu jārisina.
nevaru nostāties viena pusē barikāžu uzskatat mani par neitrālo pusi. (Don’t Bother Me,Don’t Touch Me And Everything Will Be Fine With You).
Manis pēc vālējiet viens otru ānī tikai netaisiet no tā reklāmu un nemēģiniet to uzspiest kā normu un pats par sevi saprotamu. Ko jūs darāt aiz aizslēgtām durvīm tā ir tikai un vienīgi jūsu darīšana.
+1 samurajam
Nesaprotu – ja gejs, tad dibenā vālētājs. Izvirtulis. Tas man atgādina anti-praidistus – iet ar lieliem plakātiem bļaut, mētājas ar sūdiem un skaļi rēc lamuvārdus, bet tieši praidisti ir tie, kuri gandē bērnus. Tas pats ir arī tagad – izvirtulis ir tikai gejs, bet tas, kuram homoseksualitāte asociējas tikai ar sūdu piku uz daikta ir nekas. Homoseksualitāte ir attiecību veids, un sekss ir tikai attiecību blakusprodukts, kas katram ir savādāks.
Un nesakiet hop – kas zina, varbūt tieši jūsu meitas kāds čalis regulāri apmierina anālajā, pie tam, biežāk, nekā to dara Streips ar saviem vīriešiem.
Tik neaimirsti, ka homīši ir arī starp sievietēm un sauc viņas par lezbietēm 😀 Nekas vairāk tev nespīd 😀
Jo vairāk geju, jo mazāka konkurence heteroseksuālam Tev! Un dzīvojam savu dzīvi tālāk ar šo legacy gudrību.
Atvainojos, nepalasīju augstāk, ko richijs jau apstiprinājis. 😀
netaisiet no tā reklāmu un nemēģiniet to uzspiest kā normu
Un par šo:
Tik neaimirsti, ka homīši ir arī starp sievietēm un sauc viņas par lezbietēm Nekas vairāk tev nespīd
Ja pediņu nebūtu un būtu tikai lezbietes, tad iespēju būtu mazāk 😉
Preses relīzes