Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › iipasji ekskluziivi tikai notepad.lv
Prieks par cilvēkiem, kuri labāk visu pamet, aizmūk nekā kaut ko lietas labā cenšas darīt.
Viņš bija viens no tiem, kas kautko centās lietas labā darīt. Protams, dažus ar vārdiem neizmācīsi…
kārtējais bērns ar uzmanības trūkumu un smadzeņu disfunkciju
Preciizi!
Bet man tomeer pietruuks tavu stulbo postu
ACHTUNG!!!
Notepad.lv – IT portāls pozitīviem cilvēkiem izsludina konkursu uz vakantajām štata vietām:
1. Portāla psihiatrs
2. Taurologs
Pieļaujama amatu savienošana.
Nebriinos ka shitaa pasha kadra deelj arii d_l aiztinaas. PAvisam jau nepazuud, aktiivaas gaitas tik paartrauc. PErsoniigi man vinjsh ir arii uzbraucis, bet pa teemu, nekad, lai tikai pazhvandzeetu.
Pilniigi piekriitu daGreivs. Datuve jau sen nogrima, boot arii driiz nogrims, jo deelj Zigmaara administraacijas vairs nav, moderi ar tik dazhi tik kaut ko dara kjeksiisha peec. Z-parks, skjiet liidziigs datuvei, kur jaunatne saak teikumus ar HELP. Paaris reizes gan uzmetis esmu aci, nepiesaistiija. eoz, nu tas paliek ljoti shaurs lietotaaju loks, PAsen neesmu tur apgroziijies.
Sheit var draudeet datuves veesture, raksti ir labi, bet forums ir miris. TAs gan pateicoties paaris kadriem kuri aktiivi arii shinii postaa saspamojushi mulkjiibas.
Samuraj, silti iesaku paarskatiit lapas noteikumus. Savaadi baigaa visatljautiiba te notiek.
samurajs
Kādas ir prasības pretendentiem?
Pēdējā laikā pat žoklis sāk atkārties no jautājumiem tajā pašā datuves forumā..
samurajs, Paši netiekat galā?
ACHTUNG!!!
Notepad.lv – IT portāls pozitīviem cilvēkiem izsludina konkursu uz vakantajām štata vietām:
1. Portāla psihiatrs
2. Taurologs
Pieļaujama amatu savienošana.
Piesakos.
Tauru problēmas man ir pazīstamas, jo pats skaitos pie tādiem.
Psihoterapeta palīdzību varu sniegt ierobežoti – praktizēju lobotomiju un neirolingvistisko programēšanu (NLP). Ar jautājumiem par personības dubultošanos (daudzkāršošanos) negriezties – pats ar to sirgstu…
ob1: ārsts pats sevi nevarot izārstēt + taurs tauru barā – tas jau ož pēc korupcijas! 😀
TokRa: pretendentam jābūt zinošam IT lietās, jāpārvalda p0k3 un tauru psiholoģija, jāprot uzstādīt diagnozes utt. Bet tu esi par delikātu un maigu šim amatam 🙂
ob1: ārsts pats sevi nevarot izārstēt + taurs tauru barā – tas jau ož pēc korupcijas! 😀
Es jau netaisos sevi ārstēt…
Un korupcija šobrīd esot modē…
mani šodien arī viens zābaks (grisha) nokaitināja (iemesls – iemeta vārnu par postu 2-as nedēļas vecā un neatbildētā topikā), bet es ar grūtībām savaldījos
savaldījos
Mutisks aizrādījums, krūškurvja apvidu ar pēdas palīdzību… derētu gan…
viens zābaks (grisha) nokaitināja
Diemžēl kādreiz šis cilvēks bija dziļi perspektīvs forumietis. Kamēr nepārvērtās par absolūtu [ļoti daudz rupju salīdzinājumu] iedomīgu jefiņu. :]
Ak tad D_L aiziet? Nu un? Kas vispār tika domāts, veidojot šo topiku? Ka tagad visi skries un lūgsies tevi palikt? Jā, varbūt Tu esi viens no gudrākajiem lietotājiem, bet manā ikdienā nekas nemainīsies, tikai tādēļ, ka tu, redz, tagad nenāksi te. Tava paša izvēle, patiesību sakot, man tas pie vienas vietas vai tu te esi vai nē. Ak jā, es ļoti atvainojos, ja aizskāru kādu.. 😀
Tieshi taa, Nobody cares about you.Whateva….
Nez tikai kur tu raavi, ka vinsh vareetu buut viens no gudraakajiem lietotaajiem???
85% vinja postu biju uzbraucieni, nodirshaana un nolikshana.
Maybe vinsh arii ir perspektiivs calis, tachu ne shaja , ne citos forumos to nekaadaa zinjaa neizraadija.
Nebrīnīšos ka tie ***
mani šodien arī viens zābaks (grisha) nokaitināja (iemesls – iemeta vārnu par postu 2-as nedēļas vecā un neatbildētā topikā), bet es ar grūtībām savaldījos
PAr vienu? Biji sacepis veselu kaudzi. PIedevaam visas atbildes kaut kaadas, bez teemas. Taa ka neraudi gan, nevajag vilkt aaraa vecas teemas taa arii neko nepasakot. Spamres nelaimiigais.
PAsham peedeejaa gada laikaa vispaar nav bijis laika privaatajai dziivei, taapeec no visa esmu kaut kaa atsveshinaajies pagaidaam.
Preses relīzes