Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › IK dienas aktivizē pusmiljonu jaunu Android ierīču
Ja tempi nemainīsies, jau šā gada oktobrī Android kļūs par miljonāru
Ja paskatamies arī no dev puses, tad ar android straujo izaugsmi, ir popularizējušās arī savā ziņā reizēm aizmirstas programmēšanas valodas, un modē atkal sāk dominēt visi c++, javas, uttt…
Mobile apps arī kā tādas ikdienu parādās jaunas un uzlabotākas programmas, spēles.
Var teikt ar Andoid ieguvēji ir visi, gan devaisu ražotāji, gan soft izstrādātāji un beigās arī pats lietotājs.
rezultātā jūsu mīļotais Android paliks vien kā entuziastu lauciņš.
Vēl jo projām notiek kašķis ar Oracle. Gūgļa zaudēšanas gadījumā – Androīd nākotne ir saķobīta līdz pašiem pamatiem.
Mazāk gļuku, ātrāks un ērtāks. Paņemot rokās Android tālruni, manī raisas patīkamas emocijas, toties paņemot Symbian – “kas te pa hu*ņām, kur lai atrod šito, mļe kādā jēgā šitas tā izdomāts” , un tas ir gan ar vecajiem, gan pašiem jaunākajiem Symbian telefoniem. Jaunajiem Symbian touch’iem ritināšana ir dikti neērta, bezmaz ar bēbja mazo pirkstiņu jāuztrāpa uz lineāļa, aktuāla problēma ir nokāršanās – pats no sevis restartējas. Vēl tikko paspaidīju kaimiņa jauno C7 ar Symbian3, pieklājības pēc labāk neteicu neko…
Pašam jaunais darba telefons ir ar Symbian, un esmu 100% pārliecināts, ka, ja tas būtu mans personīgais telefons, tad es būtu viņu sašķaidījis, bez jokiem. 🙂 Vēl nesen šamējam kautkāda OS daļa, kas atbild par simkarti, sāka klāties nost, pēc restarta kādu brīdi ir miers, apdeitot un pārlikt softu jau riebjas, ka nav ta nav.
Zinu, ka uzskati mani par trolli, kas tikai noliek Symbian, bet man ir nopietni iemesli, kādi arī ir daudziem cilvēkiem, kas nav aizsēdējušies vēsturē, kad Nokia bija ūberkrutā firma.
Tici vai ne, bet Symbian man riebās jau tad, kad nebija ne iPhone, Android nevienam vēl sapņos nerādījās, bija kautkāds katastrofāls Windows mobile. Arī tad cītīgi turējos pie klasiskās Os telefoniem, tādēļ, ka arī tad Symbian manā skatījumā bija neērts 🙂
@Netwerk
Tu domā PalmOS? OS varbūt pati par sevi nav slikta, taču laikam līdzi neiet un mainstrīma viedtelefonu lietotājiem ir nepiemērota.
WebOS… nu visas iespējas vēl ir priekšā, cik skatījos video, likās patīkams, gaidīsim ko laiks rādīs.
Izrādās, ka arī autiņos ir –