Sākumlapa › Forumi › Software › Pārlūkprogrammas › Ik pa laikam never vaļā dažas web lapas!
Man bija tādi pati problēma, bet tā pati no sevis atrisinājās tai pašā dienā un ar šāda veida problēmām nesaskaros.
Ja tev tagad nejiet kāda lapa, tad droši pazvani no mājas telefona vai parastā, mobilā un pastāsti, kas noticies, viņi varbūt, ka spēs palīzēt un atraksti, ko viņi teica; )
es jau pa dienu piezvanīju, teica, ka problēmām nevajadzētu būt, rīt brauks palūrēt.
EDIT: Spraužot vadu iekšā modēmā, esi ļoti uzmanīgs, jo kaut mazākais bojājums ligzdā, mainīsi visu modēmu.
Mums pašiem ir bojāta viena ligzda un kādreiz šāda problēma gadās..
Ja no rīta tev nestrādā ta lapa, kuru tu gribi apskatīt, tad uzraksti.
cmd
ipconfig /flushdns
ipconfig /release
ipconfig /renew
ipconfig /registerdns
Un vispār – kādu proxy serveri esi mēģinājis? Vari paprovēt, piemēram, caur šo:
nikiMalwarebytes Anti-Malware
Par piemēru kaut vai, pavisam nesen man nācās glābt vienu datoru, kam bija ieperinājusies tāda draza, ko neķēra neviens antivīruss, un pat, pēc Taviem vārdiem “visu datoriķu ieteiktais” Spybot S&D. (Arī tas bija uzinstalēts uz minētā datora, bet ar visu Imunizāciju
Vienīgais no kā tas mošķis (rootkit
Jāatzīst, ka man izdevās to apiet, kaut arī pat Safe-modē
Vai tas, Tavuprāt, par kaut ko neliecina?
Bet par tēmu – romajo
Tagad gan neesmu mājās, bet ja ir kādas idejas padalieties, rīt izmēģināšu.
Varu salīgt ka vienkārši līki instalēta Vista un līki konfigurēts routeris. Stundiņa darba, 5Ls un viss. A šitā spriedelēšana neko neredzot ir vienkārši debīlisma apliecināšana.
Preses relīzes