Ilgi neizmantotos Yahoo! lietotājvārdus piešķirs jauniem klientiem

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas Ilgi neizmantotos Yahoo! lietotājvārdus piešķirs jauniem klientiem

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Kompānija Yahoo! nolēmusi ilgāku laiku neizmantotos e-pasta lietotājvārdus (ID) izmantot atkārtoti, resp. piešķirt jauniem klientiem. Neizmantots skaitīsies tas konts, kuru lietotājs nebūs apmeklējis 12 mēnešus. Š ādu lietotāju profilu gadu gaitā ir sakrājies ļoti daudz, un neviens vien varēs tikt pie īsas un patīkamas e-pasta adreses. Yahoo e-pasts ir ļoti populārs, jo tas pirmais atteicās no jebkādiem pastkastītes apjoma limitiem.

Yahoo vecākais viceprezidents Džejs Rositers raksta: “Kas attiecas uz mani, es jebkurā gadījumā vēlētos īsu, patīkamu, un iegaumējamu Yahoo ID, piemēram “[email protected]“, bet nevis “[email protected]“.

Lai pretendētu uz īsajiem ID, jāpiesakās jūlija vidū, norādot vēlamo. Tad apmēram augusta vidū būs skaidrs, vai minētais ID ir brīvs. Visi Yahoo klienti tiek aicināti līdz 15. jūlijam apmeklēt savus kontus, lai izslēgtu nepatīkamus pārpratumus.

Avots

[img]https://notepad.lv/userpix/28_yahoo_purple_logo100026202large_1.jpg[/img]

garaisezis
    Participant

diezgan itka saprotami un atkal stulbi, nez kas notiks, kad pēc tam sekos spams uz jaunā lietotāja adresi kur iepriekš vecais sareģistrējies, es piemēram tikai tam izmantoju yahoo lai tur tie visi brīnumi iet, bet vaļā neesmu vēris man šķiet nu ļoti ilgu laiku…. bet būs jāatver, savādāk ja šis ir nopietni, tad pēc tam drīzumā var gaidīt hvz (hujviņzin) kādus brīnumus ar manu vārdu internetā

shady
    Participant

Viens gads ir par maz. Kādi 5 gadi vēl būtu pieņemami.

KristersAB
    Participant

No vienas puses atbalstu, no otras nē. Vairāk gan tomēr nē, jo labu, nekur neaizņemtu un īsu lietotājvārdu izdomāt nav grūti.

BlackHalt
    Participant

Es tur vienam īsajam kontam aizmirsu paroli. Centos atjaunot, bet nesanāk atbildēt pareizi uz jautajumiem.

Tad jau drīz manu epastu iztirgos :/

Tiek skatīts 5 ierakstu – 1 līdz 5 (no 5 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?