Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › Klienta puse (html, css, svg, xslt, xhtml, js) › innerHTML un Ēzelis
Īstenībā pirmo reizi saskaros ar tādu problemu, ka uz visiem iet bet ēzelītis tikai auzās….
Otram variantam it kā vajadzētu strādāt. Tiek pārrakstīts viss selekts ne tikai option’i.
Kā jums, deviem patīk Ēzelis?
Labi ka beigaas tika paskaidrots, kas ir eezelis. Kas ir deviem?
Man ir ceturtais variants: Man taada nav, neko nezinu.
Tas nav īpaši gudri… Vēl joprojām reāli ne pēc kautkādiem saspēlētiem datiem 70% interenta lietotaju izmanto IE
var selekts = document.getElementById(‘selekts’);
var opt0 = new Option(” defaultais “,0)
var opt1 = new Option(“Pirmais”,1)
var opt2 = new Option(“Otrais”,2)
// write them
selekts.options[0] = opt0;
selekts.options[1] = opt1;
selekts.options[2] = opt2;
ja kaut kas ir jānodod, tas JSON rulez.
Usver “lieki negruzot parluku” es domaju… Ja es gribetu lai man meklēšanas rezultati paraditos pēc 5-10 sec ne momenta, tad noteikti vērstos pēc JSON 😉
Nez, tur jau Jqyery visu varēji sen mierīgi atrisināt, protams, ja nav zināšanu, nav rezultāta 🙂
Tu taču zini, ka man patīk pa laikam (lasīt- vienmēr, ja ir fiziski iespejams) visu darīt pašam, neizmantojot frameworkus ja to tik tiešām nav nepieciešams darīt 😉 un ar JQ vienalga to neizdarisi, tada doma jau tika apsverta, par cik jau tiek izmantots jq min libs 😉
Lab, darbošos ar select revrite 😉 Paldies Mad
Man ir bijis tā, nedēļu domā – 5 min ko saveidot 🙂
Strādā uz FF, IE8, Opera utml pārlūkiem.
Tas nav īpaši gudri… Vēl joprojām reāli ne pēc kautkādiem saspēlētiem datiem 70% interenta lietotaju izmanto IE
Nu un? (Piedod Samuraj par rupjiibaam, kuras buus turpinaajumaa). Deelj taadiem idiotiem kaa Tu, Andress, veel arii tas monopolists microsoft eksistee. Nav IE pasaules naba Nav. Sen to gljukaino dabas briinumu vajadzeeja aizmirst.
P.S. tik daudz saspamoji ka pat veelarvien nespeej salabot cilveeciski savu topiku. Atkaartojos, kas pie joda ir deviem?
Deelj taadiem idiotiem kaa Tu, Andress, veel arii tas monopolists microsoft eksistee. Nav IE pasaules naba Nav. Sen to gljukaino dabas briinumu vajadzeeja aizmirst.
Ä€ un ķip man tagad dēļ tāda idiota kā tu būtu vajadzīgs aizmirst par tiem 50-70% IE lietotāju, potenciālo klientu un turpināt dzivot tā itkā nekas nav bijis? Nejau es vainīgs, ka tu tik gudrs būdams vēl joprojām neesi nodibinājis kustību “pret-IE” un iemācijis vismaz vairāk kā 30% no tiem puspasaules i-neta lietotājiem lietot kautko citu 😉 Un neba izstrādatājs vainīgs pie tā, ka klients prasa pēc saderības ar visiem pārlūkiem…
Usver tu garantē ka pie 50-100 optiem uz lēna pc ar lēnu IE lapa apstrādes laikā neuzkārsies? Tas pats arī foxa gadijumā… Lab, Mad varinats still paliek vislabākais, paņemt, pārrakstīt visu selectu 😉
Dev = (short.) Developer, also web-developer or programmer. Cmoon…
Usver tu garantē ka pie 50-100 optiem uz lēna pc ar lēnu IE lapa apstrādes laikā neuzkārsies? Tas pats arī foxa gadijumā…
Andress: vai Tu taisi lietas, lai pazīmētos, kāds programmētājs esi vai arī lai tās uztaisītu un strādātu? Protams, ka neuzkārsies – 1KB stringa apstrāde iekš JS prasa .. cik – papildus 10KB atmiņas? šausmas 😉 😉
nerausties, 10min programmēšanas darbu uz sava rēķina Tu drīksti vilkt garumā, cik vien ilgi vēlies, kamēr esi ārpus ofisa 😉 😉
Preses relīzes