Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Intel CPU: pārsniegta 2 mljrd. tranzistoru robeža
Tieši Intel bija tā, kas 2006. gadā pāsniedza 1 miljarda tranzistoru robežu.
Jauno čipu prezentēs International Solid State Circuits Conference, kura patlaban notiek Sanfrancisko. Līdz ar šo jaunumu tiks prezentēts arī portatīvajiem datoriem paredzētais procesors Silverthorne.
Avots:
Lai pimpeļi rullētu, viņiem vispirms jāpanāk, lai viens četrkodolu procis būtu līdzvērtīgs vai stiprāks par diviem divkodolu + lai tas nerītu nejēdzīgi daudz strāvas [img]
Ko tu atkal muldi? sa,ierinies ar savu aprobežotību. Intel jau sen ir priekšā AMD. Ok, ”nenolieku” AMD un to userus, bet gan tos, kas nesaprot un domā vēl, ka AMD ir baigi nezin kas…(salīdzinot ar Intel).
Joni, nojēgas Tev pavisam noteikti nav nekādas.
Man sāk likties, ka tev pašam nav, vien k-ko no hanteļu cilāšanas vien sajēdzi 😀
nesaprot un domā vēl, ka AMD ir baigi nezin kas…(salīdzinot ar Intel).
tagad paskaidro, KAS intelī ir TIK labāks, kā AMD? Jā, krutāko CPU jauda intelim ir niknāka, bet priekš mājas lietotāja intel, tbh, ir vienkārši sūdīgs, ja vien nav izlaista biezā dēliņš, kuram nauda nav jāskaita. Intel ir birojam, nevis mājai. 😛
Lai pimpeļi rullētu, viņiem vispirms jāpanāk, lai viens četrkodolu procis būtu līdzvērtīgs vai stiprāks par diviem divkodolu + lai tas nerītu nejēdzīgi daudz strāvas [img]
Ko tu atkal muldi? sa,ierinies ar savu aprobežotību. Intel jau sen ir priekšā AMD. Ok, ”nenolieku” AMD un to userus, bet gan tos, kas nesaprot un domā vēl, ka AMD ir baigi nezin kas…(salīdzinot ar Intel).
Samierinies ar savu aprobežotību – tu pat nespēj izlasīt, ka neiet runa par diviem divkodolu AMD pročiem [img]
Intel jau sen ir priekšā AMD. Ok, ”nenolieku” AMD un to userus, bet gan tos, kas nesaprot un domā vēl, ka AMD ir baigi nezin kas…(salīdzinot ar Intel).
Es nedraudu bet norausies 😀 Lai arī mans nākošais kompis, kas iespējams būs ļoti drīz būs ar intel quadenieku vai kas tamlīdzīgs, bet es vēl joprojām dzīvoju uz AMD Athlon 1700+ un nesūdzos 🙂 Iet viņš atbilstoši savām spējām, to es arī esmu pārbaudījis vairākkārt. Izturības ziņā, no problems. Griežās kompis jau man aptuveni gadu 24/7 (varbūt 1 vai 2 naktis gadā bijis izslēgts, un vienīgais kas atkal ir aizgājis par pieskari ir Samsung cietnis, kurus, pēc pēdējā negatīvā gadījuma man ar viņiem, esmu sācis traki ienīst. Turpmāk pāriešu uz WD vai Seagate.
Salīdzinot Intel ar AMD ap 2002.-2003. gadu AMD bija labāks. 🙂 Tagad līdz ar c2d un c2q iznākšanu Inteļi viņus ir pārspējuši 🙂
*Procis un mātesplate ir vienīgie, ko savam kompim neesmu nomainījis vai uzlabojis pret labāku
Intel jau sen ir priekšā AMD. Ok, ”nenolieku” AMD un to userus, bet gan tos, kas nesaprot un domā vēl, ka AMD ir baigi nezin kas…(salīdzinot ar Intel).
Es nedraudu bet norausies 😀 Lai arī mans nākošais kompis, kas iespējams būs ļoti drīz būs ar intel quadenieku vai kas tamlīdzīgs, bet es vēl joprojām dzīvoju uz AMD Athlon 1700+ un nesūdzos 🙂 Iet viņš atbilstoši savām spējām, to es arī esmu pārbaudījis vairākkārt. Izturības ziņā, no problems. Griežās kompis jau man aptuveni gadu 24/7 (varbūt 1 vai 2 naktis gadā bijis izslēgts, un vienīgais kas atkal ir aizgājis par pieskari ir Samsung cietnis, kurus, pēc pēdējā negatīvā gadījuma man ar viņiem, esmu sācis traki ienīst. Turpmāk pāriešu uz WD vai Seagate.
Salīdzinot Intel ar AMD ap 2002.-2003. gadu AMD bija labāks. 🙂 Tagad līdz ar c2d un c2q iznākšanu Inteļi viņus ir pārspējuši 🙂
*Procis un mātesplate ir vienīgie, ko savam kompim neesmu nomainījis vai uzlabojis pret labāku
[img][img]
Manā variantā – nav nomainīts pats axp2500+ un keiss – bet tas ticis fleksēts [img][img]
[img][img]
Manā variantā – nav nomainīts pats axp2500+ un keiss – bet tas ticis fleksēts [img][img]
Es nelamajos, bet Lo*s, man pie kājas, ka tavs šrota AMD tur baigi tev iet, man arii 4-5 gadus atpakal bi Samsung HDD un veljoprojam iet bez probleemaam, nopirku citu samsungu, tas 6 meneshos nejudzaas, ceru, ka saprati, ko gribeju ar to tev paskaidrot.
un msh, taja laika es tuseju ar 5210, vai ar 6510, isti neatceros. Un Celerons man gaja kaa bitite ari 🙂 un kā tev par parsteigumu, vinsh mazak karsa, ka kads 2800+ Atholns, un pa rookshanu vispar… lai nu kursh teiktu, AMD vienmer bijushi skalaaki, tas jau tapat sen izrunaats..
[img][img][img][img]
Bet par samsungu – samsungs no kļūdām nemācās – tie samsung diskdziņi, kas tagad ir ap gadu veci, ķeras tāpat kā vecie modeļi [img]
Nah juus pat parastaa jaunuma topikaa saakat kaarteejo chick-fight’u?
Atkal visi meegjina kaut ko sveeti pieraadiit un nolikt citus.. 🙁
Lai tak cilveeki lieto, ko grib. Situaacija kopumaa tak taa pat jebkuram skaidra, veesturi arii nav jeegas 10x paarcilaat, jo nedziivojam pagaatnee, bet shodien!
Iespējams intel pārspēj jaudas ziņā, bet viņi tā arī vēl nav izveidojuši procesoru ar ar četriem atsevišķiem kodoliem, kā to izdarīja AMD ar savu Phenom. Intelim ir tikai divi C2D salipināti kopā. Kuri bieži pat ir vājāki par C2D :duno:
UN? Kur tad tas chetru atsevishkjo kodolu procis buus liekams? Kas shiem par vainu? Un nav taadu aplikaaciju, kuraa Quad buutu vaajaaks par Duo.
UN? Kur tad tas chetru atsevishkjo kodolu procis buus liekams? Kas shiem par vainu? Un nav taadu aplikaaciju, kuraa Quad buutu vaajaaks par Duo.
Un kā būtu sistēma ar diviem c2d vs viens quad?
Preses relīzes