Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Intel – negodīgs spēlētājs un kukuļdevējs?
Samsung ElectronicsTrigem Computer
Vēl atklājies, ka jau 2005. gadā Intel deva iespaidīgas atlaides savai produkcijai firmām Toshiba, Sony, NEC, Fujitsu un Hitachi, ar to stimulējot tieši Intel procesoru lietošanu.
Arī Eiropas Komisija 2007. gadā piedraudēja Intelam ar 3.5 miljardu USD naudassodu par to, ka tirgojis savu produkciju ES par dempinga cenām ar mērķi izkonkurēt AMD.
Tagad atkal jauns skandāls no Eiropas Savienības puses – Intel apsūdz, ka “motivējis lielākos mazumtirdzniecības tīklus atteikties no produkcijas, kura satur AMD procesorus”.
Un pēdējais – 2008. gada jūnijā arī ASV tirdzniecības komisija (FTC) uzsākusi izmeklēšanu pret Intel.
Ja tas viss nonāks līdz tiesai – Intel var nākties šķirties no iespaidīgas savas grandiozās peļņas daļas.
Ko pati kompānija Intel saka par to visu? Protams, to, ko jau varēja sagaidīt – viss esot godīgi, visi likumi ievēroti.
Neko teikt – netīras spēles visaugstākajā līmenī…

Savā mūžā vienīgais Intel procis ir bijis P2, visi pārējie AMD.
Jā, bet ir jāatceras arī viena sīka detaļa – lai būtu labākais, vēl pietam tik ļoti priekšā pārējiem tās nozares pārstāvjiem, godīgs nedrīkst būt. ;>
noziedzību atbalstam? :hmz:
Savā mūžā vienīgais Intel procis ir bijis P2, visi pārējie AMD.
Man arī bija/ir Intel 166 MMX. Tagad AMD 3000+ vēl joprojām.
:win: :win: :win:
kad te forumā tiks ieviesta tāda lieta – nākošais komentārs automātiski pielīmējas iepriekšējam klāt?
:grr: :grr: :grr:
kad te forumā tiks ieviesta tāda lieta – nākošais komentārs automātiski pielīmējas iepriekšējam klāt?
No vienas puses labi, no citas – slikti…
Ja tu raksti kādam tagad vai pēc īsa brīža – vai tad grūti ir labot savu postu un papildināt?
Bet….ja vajag papildināt jau pēc ilgāka laika, tad iespējams, ka labākais veids ir iepostēt kā jaunu postu, jo labots posts netiks uzskatīts kā nelasīts => neviens nezinās, ka esi ko jaunu iepostējis.
Š obrīd arī ir pārāk mazs procents ar liekajiem postiem pēc kārtas, lai par to satrauktos..vismaz pagaidām.
Es jau būtu ar mieru, ka tiktu uzkodēta iespēja izvēlēties – papildināt/nepapildināt savu postu, bet foxim edit
papildinājums
un tālāk papildinātais teksts. nav papildus nekādas labošanas pogas jāspaida. uzskatu ka tiešām ļoti ērti.

[img]https://img174.imageshack.us/img174/6332/kukunl6.th.jpg
kaut kas līdzīgs pēc mana ieteikuma tika arī ieviests Datuvē.
rajah
Preses relīzes