Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Internet Explorer – pilnīgs krahs
Jā, šeit nemaz nav runa tikai par Windows 7. 2010. gada martā visiem Eiropas Windows XP, Vista, 7
Arī visur citur pasaulē, pērkot jaunu datoru ar preinstalētu Windows 7, būs pārlūka izvēles iespējas līdz pat pilnīgai IE8 atslēgšanai. Ja Microsoft neizpildīs savas saistības, EK ir tiesības uzlikt naudassodu līdz 10% no Windows pārdošanas kopsummas.
Opera Software vadītājs Jon von Tetzchner, kurš pirms 2 gadiem ierosināja lietu pret Microsoft, šo uzskata par lielu atvērto web-standartu uzvaru, kas nepieciešama interneta attīstībai. Savukārt Eirokomisijas locekļi spriedumu nosauc par labu Ziemsvētku dāvanu Eiropai.
visiem Eiropas Windows XP, Vista, 7 lietotājiem parādīsies sistēmas logs
Uz mana XP arī parādīsies, ja updeitus es neinstalēju? Neticu!
visiem Eiropas Windows XP, Vista, 7 lietotājiem parādīsies sistēmas logs
Uz mana XP arī parādīsies, ja updeitus es neinstalēju? Neticu!
Kopš kaut kādi maitas atklāja pasaulei GDI+ bugu un kļūva pieejams labojums, vairs nekādu forsēto updeitu 😀
Internet Explorer – 64%
Firefox – 25%
Safari – 4%
Chrome – 4%
Opera – 2%
Redzees kas buus peec marta.. 🙂
hmmm – a kā ar linukšīgajiem un makveidīgajiem? Katrā tak ir kaut kāds noklusētais pārlūks…
Vinji arii neliek kur nevajag, a ja MS grib lilist eiropai biksees tad arii eiropa uzliek savas prasiibas :>
hmmm – a kā ar linukšīgajiem un makveidīgajiem? Katrā tak ir kaut kāds noklusētais pārlūks…
Linux ir opensource, ta kā tur nevar piekasīties. Hmm, pa makiem gan gribētos zināt….Tie gan maitas, lai tik ņem ārā savu Safari. Man jau patīk, ka ierosinātājs ir Opera software…Nevar iegūt lietotājus normālā ceļā, tad cenšās iznīcināt konkurentu.
Firefox Operas flash reklāmu bloķēšanas iespējām. Utt. 😀
Pievienojos pilsoņa usver viedajai domai, ka vairums spiedīs ierasto zilo ē, nesajūtot nekādas izmaiņas ierastajā dienas ritējumā.
Starp citu, piebildīšu, ka vēl aizvien [to izstrādātāju līkrocības dēļ] ir lapas, kuras mistisku iemeslu dēļ visai slikti sadarbojās ar kaut ko citu kā tikai IE. Bez ēzelīša iztikt varēs daudzi, bet ne visi.
Operea tikai savu popoiliritāti grib celt..
Preses relīzes