Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Internet Explorer – pilnīgs krahs
Prieks arī man, ka vairs nebūs jāpielāgo visi dizaini šiem ierūsējušajiem browzeriem
parasti microsoft ievieš jaunus standatrtus ar savu internet explorer, diez vai tas manīsies
auns!
Maikrosoftam nekāda sakara ar standartu ieviešanu nav! Drīzāk IE noteiktos HTML, CSS un citur web standartus nespēj pavilkt! Parasti ar IE ir problēmas ar lapas normālu parādīšanu, iespējams parasts jūzeris to nemana, jo katrs web izstrādātājs pavada stundām ilgu laiku visu saliekot pa plauktiņiem tā – lai rādītos skaisti uz IE!
Ja tu domā vizuālos standartus, tad IE tur jau ar nekāds pionieris nav! 🙂 Piemēram TABu (Cilnes) pārlūkošanu tikai ieviesa IE7, kas orientējoši iznāca kopā ar Windows Vista! Kautgan Operā un Mozilla FireFox jau Tab-i bij pieņemta lieta, ka vēl pats uz windows 2000 strādāju – tā tad, tas bij sen! 🙂
vsp.. forša bildīte, ja kāds grib redzēt attīstību browseriem! 🙂
posh
Turklāt – ja jau drāž, tad visus ar viena izmēra dildo. Tad lai Apple arī savam OSX lie izvēles lodziņu. Kāds te kaut ko teiks par monopola stāvokli, bet princips paliek princpis. Vai nu neviens nevar likt defolto pārlūku, vai arī visi var.
turpretī noliekot uz lāpstiņ ām kādu monopoluzņ ēmumu rezultāts ir manāms momentāli, kas arī attaisno ieguldītos līdzekļus un laiku.
Taču vai Microsoft ļaus atņemt viņiem šo saldā pīrāga daļu? Š aubos. Vieglāk ir piekrist Eiropas Savienības regulējumiem un atteikties tika no pārlūku tirgus nevis no veselas platformas (Windows).
Lēmums ir pozitīvs, bet jāskatās uz realizāciju.
Kā izskatīsies, piemēram, Firefox lejupielāde no Microsoft softiņa? No kurienes nāks instalācijas fails (no microsoft.com vai mozilla.com)? Kāda versija tiks lejupielādēta (pēdējā, jeb visu laiku tiks piedāvēta novecojusi)?
Ja Microsoft piedāvās tikai Firefox 1.0, tad sakidrs, ka nekāda turgus daļas zaudēšana nenotiks 😀 .
Linux ir opensource, ta kā tur nevar piekasīties. Hmm, pa makiem gan gribētos zināt….Tie gan maitas, lai tik ņem ārā savu Safari. Man jau patīk, ka ierosinātājs ir Opera software…Nevar iegūt lietotājus normālā ceļā, tad cenšās iznīcināt konkurentu.
Kurš no diviem veidiem ir normālais – dabūt lietotājus dabiskā veidā uz os noklusēti esošam pārlūkam [ie un safārs] vai pievilināt lāmiskus lietotājus ar demagoģiskām reklāmām [normāls lietotājs neuzķertos ne uz tādām reklāmām, ne tik līka brauzera][fuifui]?
😀
vismaz uz sava Kubuntu es firefoxu mierīgi aizvācu līdz saknei un uzliku Chrome, tā ka šeit nevar piesieties, bet nu ja Chrome OS iegūs pārāk lielu tirgus daļu, tad gan te varētu būt, ko visādās tiesās padalīt.
ie ir ir sūds,hz kā jums,bet man ir tāda sajūta,kad palaižu ie,uzreiz liekas ,ka kkas jau ir ieperinājies manā kompī,man pat bailes ieiet notepadā ar viņu 😀
Aldis tev tur laikam ir problēmas ar roku leņķi, man IE6 tādus jokus netaisa 😀
IE6 vispār labs, parāda katru lapu savādāk, pat spaidot refresh vienā lapā – to katru reizi ielādēs savādākā izvietojumā!
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Preses relīzes