Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Internet Explorer tirgus daļa nokrÄ«t zem 60 procentiem
Vo… tipiskais notepad “IT speciālists” :>
Ļoti laba ilustrācija.
Par ko arī ir runa..
Protams tev kā jau jebkuram pokepļeškam galvenais ir grafika. Bet runa ir par anybrawzer projektu. Stfu tev sejaaa, tiesji sejaa.
P.S glaastus un skuupstus te negaidi. Izsmiekls visam dzimumam :> Liekas ka esi arii sameeraa juutiigs…
tas nav sjitais kuuminjsh, pajol.
tu tocj esi viens varen smiekliigs, pamulkjis :>
iipasji smiekliigi izskataas tava izcilo anglju valodas zinaasjanu demonstraacija katraa topic.
nozjeelojamie, ar pirkstu razjotie p0kemoni….
7. Mai, 2010 at 14:11
pie psihiatra vari neveersties, jau par veelu…
Tāpat par dažiem labiem no jums es esmu dzirdējis tik daudz, ka nemaz bez žēlabainas izteiksmes sejā paskatīties nevaru uz jūsu ierakstiem – dzīve sapista, paši nožēlojami, tik vien atliek kā dirst forumos …
Kā reiz teica viens gudrs cilvēks… pasaulē ir divas bezgalīgas lietas – visums un cilvēku stulbums, bet par to pirmo es neesmu pārliecināts.
Foxtevitur.
Man nav personīgas intereses par to vai citu vietni.
Un boota pašlielišanās man tieši tā pat dērdz kā visas citas sevis lielīšanas.
Pie kam… vēršu tavu uzmanību, uz sākotnējo tekstu.
Tas tur.. “gudrinieks” kurš to aizsāka bija no tavas frontes.
1) jams balsta savus apgalvojumus uz visnotaļ nepilnīgu statistiku kura nedod kopainu pa kam apgalvojums par atrašanos kaut kādā topa vietā ir suņa sūda vērts.
2) gvelza fufeli par to ka IT portāla statistika ir tas pats, kas visas LV statistika.
Š ķiet jūsu pašu mīļais gemius nedaudz apgāž šo apgalvojumu.
Jā jā.. man ļoti skauž :>
P.S Kristapbz vai kā tur to pamuļķi… tožmņe autoritāte.
LV blogosfēras gigants muahah.
Un otrs, laikam jau tev nekad nebūs to saprast, kad saita statistika, apmeklējums, un pozīcijas ir kā sports, un par katriem panākumiem, mēs varam tikai priecāties. Taka atslābsti, nelien tur, kur tu nerubī fišķu.
Preses relīzes