Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Interneta pārlūki un drošība: līderis IE8
Ä€, un ir arī labs add-ons priekš drošības FF, kas saucās WOT (Web of Trust)! 🙂
Nosaukums ir labs – WOT, vot
Mazsvarīga informācija, jo;
Vairums lietotāju lieto arī kādu antivīrusa programmu kuras datu bāze ir labāka un aktuālāka par brauzera drošības datu bāzi ta kā nav svarīgi kurš brauzers ir drošāks pie tam priekš Firefox un Operas ir Dr.Web Plugin ar kuru tie mierīgi pārspļautu Ie8.
Personīgi es visiem brauzeriem ko lietoju atslēdzu jebkādu iekšējo drošības pārbaudi lai paātrinātu tā darbību arī Ie8 kad agrāk lietoju uz tā strādājošo Makstonu un nekad man nav bijušas problēmas ar vīrusiem kaut arī es ļoti intensīvi sērfoju pa internetu apmeklējot arī visšaubīgākās vietas, līdz ar to priekš sevis esmu pārbaudījis ka šāda drošības pārbaude brauzeros advancētam jūzerim nav aktuāla.
Reiz kad mans Avasts brēca ka viens saits ko regulāri apmeklēju ir inficēts ar trojānu es tomēr lai paeksperimentētu to atvēru pēc kā mans Makstons izrubījās un vairs nestrādāja
bet ta kā Makstons ir portatīvs es tā kopiju atjaunoju no cita diska 10 sekunžu laikā un strādāju tālāk, tik vien to problēmu. Pat ja man nobruktu visa sistēma es to ar visām programmām atjaunotu pa pusotru stundu.
Varbūt esi ievērojis, ka 99% lietotāju nav advancēti un pārlūkus taisa viņiem. Tāpēc tava pieredze basically nav svarīga.
Rekur klips, kā tas notiek:
Iemetiet taču kāds linku ar tādu saitu, kur var to zarazu saķert. Lai var patestēt.
pirms kāda laiciņa baltgames.lv varēja noraut zarazu, ieintegrējas windows un uz to brīdi biju bez av, skaisti sēdēja procesos zem svchost un visliak man “anti-spyware” centās novilkt, firewall atslēdza, av ko instalēja vnk nobloķēja 😀 ar avast skanēju pirms windows ieslēgšanās, noķēra, izdzēsa, pēc tam man pele negāja 😀 2h pačakarējos un uztaisīju win reinstall
Preses relīzes