Pēc īpaši “veiksmīga” WindowsActivator uzstādīšanas (lūdzu neatkārtojat šo kļūdu), kuru tūlīt arī nonesu no sistēmas, tikai vēlāk nonesu arī viņa “dāvaniņu” – Kingsoft Antivirus, bet šonakt sāku cīnīties ar reklāmām, kas ik pa laikam izlec no dažādiem pārlūkiem. Esmu izmēģinājis visvisādus antivīrusus – Unhack me, adwcleaner, cure IT, fonā strādā Bitdefender (pilnībā legāls), bet bez rezultātiem.
Visi pārlūka spraudņi ir atslēgti. Kā jūs ieteiktu risināt šo problēmu?
Bildītes:
Taču ja mērķis ir sa3,14st kompi – izmet pa logu no 5. stāva.
Un ja nemāki nozagt, tad tec uz veikalu pēc legāla Win. Tici man – tā būs labāk.
Tā draza nebūs Temp direktorijās, jo ir instalēta ar admin tiesībām. Jūzeris bez jebkādas sajēgas kompjos nespēj to salabot. Vienīgais variants ir labs kompisc. Tīrs reinstals neaizņem vairāk par 2 stundām. Tātad – 20€ max *
Palaist Gparted, sadalīt disku, pārstartēt, palaist Vista OSR2 setupu – 10min. Uzlikt windu – 40min. Salikt visādus freimworkus, Libres, foxit winrar, u.t.t. – stunda.
Aizskriet uz veikalu pēc windas var ieteikt tikai tāds, kurš nekad pēc viņas nav skrējis. OEM tu nenopirksi, Retail cenas paskaties pats.
* – Ja pirms Gparted iekš smart pamana “Pending sectors”, nu tad uzlikt formatēties un lasīties aizņem pāris stundas, bet tas ir papildus tikai 5€, jo jādara ta nekas nav, skaties seriālus/spēlē CSS un kompis savā nodabā grabinās.
Problēma turpina pastāvēt. Kur vēl rakt?
Paldies vari neteikt. tiesa gan, uzsmidzini tam tur, kas reinstalus iesaka :>
Log fails pēc pirmās adwcleaner palaišanas:
Kā es to likvidēju?
1.) Atslēdzot aktīvo pozīciju, atverot Task manager ar alt+ctrl+delete;
2.) Win Run rakstām %appdata% un atrodam mapē “roaming” attiecīgo Snarer mapi, izdzēšam;
3.) Palaižam vēlreiz adwcleaner, lai izdzēš InterSect Alliance no reģistra failiem;
Lieta darīta!
Te ir pamācība, bet pašam gan noderēja augstāk minētais variants:
Ceru, ka tie faili neatjaunosies, jo vismaz reģistra faili uzrāda tās KMSpico “dāvaniņu” programmas, bet kamdēļ tos nevar izdzēst, ja programmas atinstalētas un faili nav aktīvi?
Nu KMS aktivatoru programmas nekādas dāvaniņas nesatur (ja ņemtas no pareiza avota). Vienīgais – tās izveido Task scheduler ierakstu. Resp. pati programma vairs sen var nebūt, bet ik pēc nedēļas tiek veikta automātiskā reaktivācija.
Ko es varētu aizdomīgu meklēt mapēs ar %appdata%?
Pārlūkā ierakstījušies meklētāji: luckystarting.com un
Vai tas varētu būt saistīts ar Tencent, Kingsoft “antivīrusiem”, kuri sen jau kā likvidēti no mana datora?
~~Neliels update~~
Turpināju tīrīt reģistra failus, aizvācu no turienes tencentus, Kingsoftus, patīrīju sistēmu ar Zemana, kas uzrādīja aizdomīgus ierakstus pārlūkos. Nodzēsu tos ar to, vairs reklāmas pop-up nelec. Cerams, ne līdz nākošajai reizei. Š obrīd varētu pieņemt, ka kaut kāda pārlūku informācija tiek/tika kaut kur pārrakstīta.
Tagad
Š ļemurajs arī beidzot aizpisa klabekli?
Pamuļķu ciemats.
P.S. O.K. Iepazīšanās cena – 5€. Esmu Dzērves ielā. Portatīvās parodijas koeficients *2.
Preses relīzes