Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Internetā publicēts tūkstošiem Hotmail paroļu
Paši vainīgi, ka nejēdz savus datus nosargāt
!? iztēlosimies, ka kāds ir piekļuvis tavai internetbankai… vai tikpat vienaldzīgi spēsi apgalvot to pašu?
piemēram es izmantoju live sync lai uz datoriem būtu vienādi faili ar kuriem es strādāju… neko labāku un ērtāku es neesmu manījis…
Arī nepatīk šitie Mazmīkstā meili, +1 Googles labā – ne viens viens ganjau tagad pametīs Mazmīkstā epasta pakalpojumus un dosies uz Google, varbūt vēl Yahoo
Nezinu gan. Es arī izmantoju Windows Live un netaisos nekur migrēt. Pirmkārt, Google zaudē fīču ziņā (cik man zināms, tad tur nav nekā līdzīga skydrive, piemēram). Otrkārt, jebkurš meils ir uzlaužams, ja kādam to vajag uzlauzt. Nevajag tur turēt svarīgus datus un ik pa laikam pamainīt paroli. Nez vai kāds no šiet rakstošajiem ir tik ūbersvarīga, lai kāds mēģinātu izokšķerēt viņa meilu.
Jā, man laikam tur ir acc 😀 Īstenībā man vinalga, nekad nav paticis LiveMail n stuff 😀
Š im servisam ļoti ciešas saiknes ar Microsoft. Var mierīgi paņemt kādu OS testdraivā, vai pat pasūtīt uz mājām. Un Pie tevis var vērsties Microsoft ar sūdzību, ko tad darīsi?
Preses relīzes