Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Operātori un Sakari › Internets 3G/4G
Ir doma paņemt LMT internetu par 12 Ls, bet gribētos zināt lietotāju pieredzi un zemūdens akmeņus. Interese ir tieši par USB modemu.
Ir viens zināms akmens: “LMT interneta pakalpojumi nav paredzēti reālā laika pakalpojumu izmantošanai…” Tātad IP telefoniju var izmantot pagaidām – tā pateica veikalā, bet vai kādu jauku dienu nepiegriezīs, nav zināms.
Ja ir kāds kurš izmanto 3G vai 4G no usb puļķa, varbūt var padalīties pieredzē.
Kā ir ar ātrumiem? Pieļauju ka 3G vakaros varētu būt pagrūti.
Cik ļoti atšķiras reklamētie ātrumi no ikdienā pieejamajiem?
Kā puļķi tiek galā ar sienām? Š ajā gadījumā interese ir par Liepājas centru, bet mājai ir pabiezas sienas.
Vai ir kādi slēptie datu ierobežojumi pēc X GB?
Coolynx jau nopietni papētījis
Pašam ir 3G USB – naktī un rītos tīri normāli, vakaros kapsēta – labprāt paretinātu zobus visiem, kas mobilo netu izmanto kačāšanai :D.
Būtu LMT vietā sāktu bloķēt visus failapmaiņas saitus lai cilvēki kuri grib izmantot internetu priekš online video strīma vai youtube video skatīšanās vai ziņu lasīšanas varētu to normali izdarīt jebkurā diennakts laikā… Ta cilvēki spētu varbūt saprast ka mobīlais nets nav ‘kačāšanai’ un TAS IR JÄ€RESPEKTĒ!
Bija pirms 3 gadiem LMT mobīlais laptopam paņemts uz vasaru jo nebiju ierastajā mājvietā bet viskautkur mētajos pa latviju… Atrodies kur gribi.. kaut 10m no torņa vakaros knapi apollo varēja ieiet un palasīt ziņas… Un tad saprastu kamēr šai nacijai nepāršūs smadzenes tikmēr uz mobīlajiem internetiem šinī valtī uz normālu atrumu/lietošanu nav ko cerēt 😀 varbūt tagad ir kas mainījies un vairs tik traki…
tad pareķini cik ir tavi 2-4…..
∞ GB
Ls 11,91 mēnesī
Vidējais interneta ātrums:
3G tīklā 2 Mbit/s
4G tīklā 4 Mbit/s (00:00-18:00) 2 Mbit/s (18:00-24:00)
bet reāli iet uz 1MB/s , tā es to biju domājis
Bet tiesam, vieglākais variants ir paņemt un iztestet, jo ātrumi ir ļoti atkarīgi no tavas atrašanāš vietas.
reku tagad vakarā pameģinot, ir vairak nekā viņu vidējais solītais 20mbits
un slēptie ierobežojumi nav, jo esmu pat notērējis ap 300gb mēnesi un nav bijušas problēmas.
Man šķiet, ka tas 4G ir mārketinga blefs – ja jau man pirms pusgada okartes mobilais HSPA+ (3,5G) nets kniedēja 4-9 MB/s. Atrašanās vieta: Pļavnieki, Rīgā, malosemeikas 1-ais stāvs. Modēms piesprausts pie USB pagarinātāja 3,5m, un karājās lodžijā
Preses relīzes