Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Internets = narkotikas?
Zinātnieku slēdziens bija konkrēts – interneta atkarība jāklasificē kā diagnoze, un tā ir jāārstē.
Tad jau drīz internetu apliks ar akcīzes nodokli un aizliegs izmantot līdz 18 gadiem :D:D
+1
Pēc tādas pašas loģikas arī braukšanu ar auto var izzīlēt kā mega atkarību – daudzi tak katru dienu brauc no mājām uz darbu un atpakaļ + ja mašīna salūzt un ir jāizmanto sabiedriskais transports, tad jūt diskomfortu.
Kopumā – sviestiņš.
Atkarību var izraisīt viss..
nebūtu tādu sīku dauņ
+1 😀
Mjā, bija atstāta viena komunikācijas iespēja- pasts, kas vienas dienas ietvaros pavisam neder. Tālāk ir variants nenormāli visu dienu noskrieties un atrast cilvēku (labāko draugu, brāli, draudzeni), lai varētu papļāpāt, bet ej un atrod, kur tas cilvēks pašraiz atrodas- pusdieno, darbā, izbraucis pie klienta utt…. herņa ne tests.
Tik pat labi es esmu atkarīgs no poda.. tomēr jūtu diskomfrtu to darot mežā… vismaz pa lielam.
Pierastākas kļūs tādas lietas kā:
* Testi vecākiem – “vai jūsu bērnam ir problēmas ar interneta atkarību”
* Raksti Cosmopolitain žurnālā “10 pazīmes, kā izvēlēties puisi, kuram nedraudētu interneta atkarība”
* Š ķiršanās, jo vīrs ir atkarīgais un nepiekrīt ārstēties
* Auto loga izsišana, lai nozagtu magnetolu un iegūtu līdzekļus ātrgaitas interneta devai
* Auto loga izsišana, lai nozagtu magnetolu un iegūtu līdzekļus ātrgaitas interneta devai
😀
mainstream
Vot patrāpās kāda vilinoša štelle, un internets ap to momentu nav vajadzīgs
Atzīstos- esmu atkarīgs no ēdiena, ik pēc pāris stundām gribās vēl…
man tas pats prātā ienāca
Preses relīzes