Sākumlapa › Forumi › Notepad.lv › IT ziņas › Internetveikalā viltoti Intel Core i7
Ko tad, pēc Intel pārstāvja Daniela Snaidera vārdiem, saņēma pircēji Intel Core i7 vietā? Jau uzraksti uz iepakojuma saturēja vairākas kļūdas. Klātpieliktā pamācība sastāvēja no pāris ar saspraudēm saspraustām tukšām papīra lapām. Vēl kastītē atradās noname
[youtube]
Apskatījos bildes 😀 Š is vislabākais:
Ar domu ka iespējams nepamanīs? 😀
Bet jā, vienmēr jāskatās, ko pērk… 🙁
Interneta veikalā? ..
Nu kā… Tev atved preci, tu to izsaiņo. Parbaudi, cik nu māki. Tad samaksā naudu..
Nu kā… Tev atved preci, tu to izsaiņo. Parbaudi, cik nu māki. Tad samaksā naudu..
nu man atved, piem., datoru. Es izpakoju, pārbaudu triecien-, ūdens- un zagļudrošību un saku – tpljublje ņemiet atpakaļ, man neder:>
nu man atved, piem., datoru. Es izpakoju, pārbaudu triecien-, ūdens- un zagļudrošību un saku – tpljublje ņemiet atpakaļ, man neder:>
Nav ko teikt – nesaki. 🙂
nu/quote]
Ja nemāki rakstīt muļķības, tad neraksti.
Interneta veikalā? ..
Jaunā ola starp citu ir ļoti populārs, ja ne populārākais datordaļu veikals Americuntā. Un lielākajā daļā internetu veikalu (nav jau LV kur tu paņem un ar sabiedrisko aizšauj līdz neta veiča kantorim) sākumā samaksā, tad pa pastu piegādā.
Preses relīzes