Sākumlapa › Forumi › Citas tēmas › Viss pārējais › IP adrese…
Tātad man ir mājas komplekts 2 un man mainās ip adrese…
Varbūt kāds zin kā var piedabūt lai viņa nemainās?
Esmu dzirdējis, ka varot kautkā caur oo.lv kautko uzlikt, bet tās ir tikai baumas…
Š ķiet uz Linux mazāk vai vispār man nemainījās IP adrese, a Windows to mainīja diezgan bieži 🙂
Gibox
Identiski, ja pieslēdzas wireless rūterim ar vairākiem PC, katram ir sava IP.
Uzliec, lai nav DHCP.
Un ar defaultiem settingiem tev viss stāv? Neaizmirsti, ka wirlesu vajag sekjurot….
un bez sekjūrošanas es varu iztikt, jo man tas wireless neķer diez ko tālu un fakts, ka dzīvoju privātmājā nodrošina mani pret neta zagļiem – neesmu manījis, ka kāds manā piemājas dārziņā spertu manu wireless 😀
Kas tev pa rūteri (modelis)?
edit: dumjš gluži neesmu par to, kā teorētiski nonākt rūtera konfigā – drūmākais tik tas, ka reāli tur nonākt nevar tā, kā teorētiski vajadzētu varēt 😛
Lieto Win vai linux vai vēl sazin ko…
Rūtera darbība nav atkarīga no OS un tev nav jāinstalē draiveri…
Viss kas tev jādara ir pārlūkā jāievada rūtera configa IP.
Parasti tā ir 192.168.x.x
=> Man, piemēram, 198.168.1.1
Noreseto rūteri un gūglē noteikti pēc modeļa var atrast vajadzīgo IP.
Editetd: Apskaties savu gateway adresi iekš CMD!
Tu domā, ka tā IP meklēšana googlee 101 reizi nebija darīta ? 😉
cik atceros, tad attiecīgā IP, ko būtu jāraksta manuāļos dažādos nesakrita + izmēģinot visas kā vienu nekas nemainījās.
Varbūt tieši tie draiveri ko nogļukoja? atisntalē nost!
Nu nevajag draiverus, lai konfigurētu rūteri.
Apskaties vēlreiz: ipconfig /all
Vispār jau serverus parasti neslēdz ārā, ja tas ir iemesls, kāpēc vajag statisko IP… Kas attiecas uz Linux un Windows – abiem mainās, ja mainās, jo DHCP ir pie vienas vietas, kas par OSu…
Ko tu te murgo… Ko neslēdz laukā, tam nemainās un ne tikai. Kāda heka pēc bobim visu laiku viena IP?
Š ķiet uz Linux mazāk vai vispār man nemainījās IP adrese, a Windows to mainīja diezgan bieži 🙂
sjitais ir it portaala rakstu autors?!
apsveicam….
Vispār jau serverus parasti neslēdz ārā, ja tas ir iemesls, kāpēc vajag statisko IP… Kas attiecas uz Linux un Windows – abiem mainās, ja mainās, jo DHCP ir pie vienas vietas, kas par OSu…
Ko tu te murgo… Ko neslēdz laukā, tam nemainās un ne tikai. Kāda heka pēc bobim visu laiku viena IP?
Tieši tā! Tāpēc man arī nav skaidrs: ja tas ir servera dēļ – kāda starpība – IP mainās vai nē, ja tāpat serverim jābūt ieslēgtam 24/7. 😀
Preses relīzes