Sākumlapa › Forumi › Mājas lapu izstrāde › PHPBB › Ip un localhost (ip – nestrādā, localhost – strādā)
vnk pēc ielogošanās viņš rāda
Error!
A page on the public Internet requests data from your computer. For security reasons, automatic access is blocked.
You tried to access the address https://[ip adrese]/phpBB2/login.php, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.
Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.
p.s. savu ip adresi skaidrojumā vnk aizstājo ar šo “[ip adrese]”
Iedevu tad vēl tad savam draugam, lai viņš pamēģina ielogoties caur ip, kad viņš nospieda pogu login, tad viņam parādījās balta lapa un tikai pēc lapas refresh viņš bija tikai ielogojies ar manu niku respektīva ar admina niku.
Es īsti nesparotu kāpēc tā ir, jo sanāk ka no cita datora ir problemātiski ielogoties, kā arī es vēl nesaprotu to, kas viņam nepatīk saistībā ar ip.
p.s.
Man tagad tikai stāv ezPortal un forums, kā arī visu es darīju tā, kā bija rakstīts notepad.lv pamācībās, kā arī man ugunsmūris nav ieslēgts, un 80 ports man ir atbrīvots, kā arī visi WAMP serveri ir ieslēgti.
I vai tad šito reiz kāds iemācīsies lietot vai nē:
Vertrigo serveris ir labs, nevienu gļuku, nekā, vot ar to WAMP daudziem ir problēmas.
Preses relīzes