iPhone 4S izraisījis masu ažiotāžas vilni

Sākumlapa Forumi Notepad.lv IT ziņas iPhone 4S izraisījis masu ažiotāžas vilni

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Autors
    Ieraksti
    samurajs
    Participant

Apples pirms pāris dienām prezentētais iPhone 4S izraisījis neredzētu patērētāju ažiotāžu ASV. Izplatītājs – mobilais operators AT&T pirmajās 12 stundās saņēmis 200,000 pasūtījumu. Uzņēmuma pārstāvis apgalvo, ka tik liels pieprasījums nav bijis nevienam no iepriekšējiem iPhone modeļiem. Š…emot vērā, ka jaunums tikpat kā dizainiski neatšķiras no klasiskā iPhone 4, šis fakts izraisa izbrīnu.

Kopš piektdienas iPhone 4S pasūtāms arī Eiropā. Ar abonentu līgumiem izmaksas sākas no apmēram 50 EUR mēnesī. Kāroto tālruni iespējams pasūtīt arī par skaidru naudu bez piesaistes operatoram. Š ādā gadījumā jārēķinās ar 629, 739 un 849 EUR attiecīgi par 16, 32, un 64 GB modeļiem.

[img]https://notepad.lv/userpix/28_gs1_1.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_gs2_1.jpg[/img]

[img]https://notepad.lv/userpix/28_gs3_1.jpg[/img]

Avots 1, 2

Nettwerk
    Participant

nesaskatu vinjaa nekaa iipashu. Lai apple mani niist utt, bet naakamais telefons viennoziimiigi buus arii Windows Phone 7. Skatos uz HTC Titan virzienaa…

Wuu
    Participant

Windows Phone 7 ROFL, labs joks! Tu tak apzinies ka Windows Mobile 6, tirgojas lielākos apjomos nekā Windows Mobile 7?

_Mo3_
    Participant

Un kāpēc tam vajadzētu ietekmēt viņa izvēli? 😀

Evol
    Participant

Apple ar šādām cenām varētu iet uz Aglonu.Tas jau ir kosmoss.Protams atradīsies apple fanāti kas mani tagad noliks pie vietas…

Evers
    Participant

Mans domāt, ka Windows Mobile 6 ir sliktākā izvēle, kāda var būt. Veca OS no tiem laikiem, kad viedtelefoni vēl nebij tik aktuāli, un bija Symbian zelta laiki. Tad jau pat labāk iPhone vai to pašu Symbian. 🙂 WP7 gan ir laba izvēle.

Kon
    Participant

Da ar Tevi nav ko rokas pat smērēt.

Un vai tiešām ir grūti saprast, ka rekordlielie skaitļi ir dēļ Stīva? 😛

P.S ar skaitļiem biju domājis pasūtījumu apjomu

Imhoteps
    Participant

To, ka 4s būs šāds pārdošanas bums, sapratu mirklī, kad mana sieva pamodināja mani pusseptiņos no rīta 5. oktobrī, lai pateiktu, ka Džobss ir miris un kad sēdos pie kompja, burzīdams acis.

Bet tas taču loģiski – iPhone 4S – iPHONE FOR STEVE! Pēdējais, kas tapis vina laikā. Priekšmets, kas simbolizē veselas ēras – Džobsa laikmeta – beigas. Конец эпохи. Tagad tas ir vairāk, nekā vienkārši aifons – tas ir un būs kulta priekšmets, tiem, kam tas ir aktuāli. Un teikšu godīgi – ja būtu brīvāki līdzekļi, es noteikti iegādātos 4S tikai ieprekš uzskaitītu iemeslu dēļ. Lai būtu. Kaut nekad neesmu bijis “Apple” produkcijas vai Stīva fanāts.

P.S. Man tagad kauns par savu 4. oktobra “tualetes” sarkasmu par 4S nosaukumu. Bet nezināju tobrīd, kas sagaidāms 5.-tajā…

garaisezis
    Participant

es no o2.co.uk ja kaa klients pasuutiju sev pre-order un 12.datumu 32gb…

Nettwerk
    Participant

Man nav probleemu apgreidoties uz iPhone 4S, Man pasham zvaniija O2 Customer service un piedaavaaja, Pateicu paldies nee…

iKey
    Participant

Evers, tie bija tie laiki, kad viedtelefoni bija aktuali biznesmeņiem un entuziastiem. Izdomāja kādam feaurefone piekabināt tačskrīnu, piemērot bakstīšanai ar pirkstiem, apkrāmēt ar visādiem eyecandy un ar PR armiju pasludināt to par viedtālruni

Evers
    Participant

Tieši tā. 🙂

Tiek skatīts 1 ieraksts (no 12 kopumā)
  • Jums ir jāpieslēdzas sistēmai, lai varētu komentēt šo tēmu.
Jaunākais portālā

Vai vēlies saņemt jaunumus no Notepad.lv?