Sākumlapa › Forumi › Sakaru tehnika › Mobilie telefoni › Iphone 4s vai Samsung Gasalxy S2?
kuru nu šiem labāk ieteiksiet?
samsung galaxy s2, ir man patlaban, samainiiju to no iphone. Viss labi, bet originalais rom (softs) vnk meesls, gluks lielaaks nav redzeets, ja viens neinstelee no markete nevienu pasu programmu. Iesaku uzlikt MiUi rom, bet to ari apgraiziit. totoes plus kad visas apk ir dabuujamas bezmakas pa pilno. Akiitis gan svaks, no bebay naksies nopirkt ar lielaaku apucitaati ja nav zeel veel 10usd izdot
=>
=>
Es ņemtu S2.
, ja dročī uz papagaiļiem un ir svarīgi paberzēt locekli pret lielāku displeju, tad ņem s2
s2 kā dizaina rozīnīte kalpo tā ekrāna melnās krāsas vienādība ar korpusu, izskatās seksīgi :>
pats esmu alt un ņemtu 4s
1) iOS ir labi tas, ka interfeiss ir konsistents un ātrs, viss vienkārši darbojas, bez vajadzības štukot, ko tagad darīt un kādēļ kaut kas ir tur, ne šitur. Tāpat App Store ir lielisks aplikāciju piedāvājums ar pavisam lieliski nostrādātām aplikācijām (Instapaper, piemēram). Bet iOS ir nedaudz pārāk ierobežots.
2) Android ir atvērtāks, tas ļauj aplikācijas instalēt ne tikai no App Store, bet arī paša apk failus, kurus esi novilcis internetā vai sakompilējis pats. Tāpat, ja paliek garlaicīgi, iespējams uzmest kādu citu programmatūras modifikāciju (custom ROM) ar jaunām iespējām un dizainu – pilns forums XDA-developers.com ar noderīgiem padomiem.
Man pašam jau Android, bet tas, ko Tu gribi – tas Tev jāizlemj.
Jailbreak strādā, viss notiek.
Ir testēts, ir ok 🙂
Vienīgais, ko neesmu bakstījis, ir kāds Windows 7.5 aparāts – gribētos jau ļoti, bet kaut kā nevienam tie telefoni nekārojas.
Berzēju plaukstas un gaidu kad būs iespēja iegrābt vienu tādu, lai piepildītu savu kreiso bikšu kabatu. Pilnu.
Preses relīzes